Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Borș roșu din suc de sfeclă roșie
Ciorba de cartofi cu carnati
66 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
21 5.6g / 21%
68 43g / 68%
11 7.5g / 11%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Ciorba de cartofi cu carnati

(0)
66 Min
Uşor
The author of the recipe is : -

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
80  g
Carnati
50  g
Morcovi
40  g
Ceapa
6  bucati
Cartofi
15  g
Orez
1  frunza
Dafin
1  lingura
Sare
1  lingura
Piper negru
1  legatura
Patrunjel verde
10  g
Tarhon uscat
1.5  l
Apa

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
43.08 g
Energie
248.98 kcal
grăsimi
5.67 g
Proteină
7.53 g
Informatie per portie

Instructiuni

66 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se oparesc carnatii.
  • Etapa 2

    8 Min
    Se curata si se spala morcovii, ceapa si cartofii.
  • Etapa 3

    8 Min
    Se taie cartofii in cuburi mari, iar celelalte legume in cuburi mici.
  • Etapa 4

    30 Min
    Se pun toate legumele la fiert, se adauga carnatii si frunza de dafin, iar dupa cateva clocote si orezul.
  • Etapa 5

    2 Min
    Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 6

    3 Min
    Cand ciorba este gata, se condimenteaza cu piper si sare si se presara patrunjel.
  • Etapa 7

    5 Min
    Se mai da ciorba in cateva clocote, apoi se stinge focul si se presara tarhonul.
Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 1 de 7

Se oparesc carnatii.

Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 2 de 7

Se curata si se spala morcovii, ceapa si cartofii.

Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 3 de 7

Se taie cartofii in cuburi mari, iar celelalte legume in cuburi mici.

Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 4 de 7

Se pun toate legumele la fiert, se adauga carnatii si frunza de dafin, iar dupa cateva clocote si orezul.

Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 5 de 7

Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume.

Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 6 de 7

Cand ciorba este gata, se condimenteaza cu piper si sare si se presara patrunjel.

Ciorba de cartofi cu carnati

Etapa 7 de 7

Se mai da ciorba in cateva clocote, apoi se stinge focul si se presara tarhonul.

Reteta in format PDF