Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba cu perisoare de peste

0
51 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

350 g
File crap
3 l
Apa
20 ml
Ulei de floarea soarelui
200 g
Ceapa
700 g
Cartofi
150 g
Morcov
400 g
Ardei gras
1 
Ou
1 legatura
Marar
1 legatura
Patrunjel proaspat
5 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
5 g
Piper negru
5 g
Sare
50 g
Pasta de tomate
20 g
MAGGI Bors Legume
1 legatura
Leustean

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
264.62 kcal
Proteină
15.97 g
Carbohidrați
30.18 g
grăsimi
8.4 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

51 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se pune apa la fiert impreuna cu uleiul.
Etapa 2
15 Min
Se toaca legumele si se pun la fiert.
Etapa 3
10 Min
Pentru a se prepara perisoarele, se da prin masina de tocat fileul de peste, apoi se adauga un ou, putin marar, patrunjel, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper. Se adauga la ciorba.
Etapa 4
2 Min
Cand aproape au fiert legumele, se potrivesc dupa gust cu sare si se adauga pasta de tomate.
Etapa 5
1 Min
Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga MAGGI Bors cu legume.
Etapa 6
3 Min
Se mai lasa pe foc inca zece minute si se adauga patrunjelul, leusteanul si mararul tocate marunt.
Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 1 de 6

Se pune apa la fiert impreuna cu uleiul.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 2 de 6

Se toaca legumele si se pun la fiert.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 3 de 6

Pentru a se prepara perisoarele, se da prin masina de tocat fileul de peste, apoi se adauga un ou, putin marar, patrunjel, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper. Se adauga la ciorba.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 4 de 6

Cand aproape au fiert legumele, se potrivesc dupa gust cu sare si se adauga pasta de tomate.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 5 de 6

Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga MAGGI Bors cu legume.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 6 de 6

Se mai lasa pe foc inca zece minute si se adauga patrunjelul, leusteanul si mararul tocate marunt.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator