Carnati de porc de casa

bookmark_borderFel principal people10 access_time<60min Mediu
O reteta simpla de carnati de casa aromati cu usturoi, cimbru si alte condimente.

Ingrediente

  • 25g de boia
  • 15g de piper
  • 15g de cimbru
  • 150g de usturoi
  • 10g de busuioc
  • 3kg de carne tocata porc
  • mate de porc sau oaie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume

Mod de preparare

  1. Se amesteca carnea cu toate ingredientele si MAGGI Secretul Gustului Legume, iar compozitia se foloseste pentru a umple matele.

  2. Dupa ce carnatii sunt gata, se pun intr-o camera racoroasa, acoperiti de hartie pentru a absorbi umiditatea.

  3. Se lasa la macerat timp de 10-15 zile.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta