Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

0
48 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

80 g
Morcov
100 g
Sfecla rosie
250 g
Zeama de sfecla rosie
30 g
Telina
40 g
Radacina de patrunjel
25 g
MAGGI Cub Bors cu Legume
200 g
Carne de vita
100 ml
Smantana
1 legatura
Patrunjel verde
15 g
Sare
15 g
Piper negru

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
194.26 kcal
Proteină
13.93 g
Carbohidrați
15.45 g
grăsimi
7.38 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

48 Minutes
Etapa 1
5 Min
Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).
Etapa 2
7 Min
Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.
Etapa 3
20 Min
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
Etapa 4
5 Min
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
Etapa 5
5 Min
Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.
Etapa 6
3 Min
Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.
Etapa 7
2 Min
Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.
Etapa 8
1 Min
Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.
Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 1 de 8

Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 2 de 8

Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 3 de 8

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 4 de 8

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 5 de 8

Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 6 de 8

Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 7 de 8

Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 8 de 8

Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator