Bors rosu cu cartofi

bookmark_borderCiorba people4 access_time30 - 60 minute Mediu
Iata un bors ce va uni intreaga familie la masa. Doar spune-le ce ii asteapta la cina si cu siguranta ii vei surprinde placut!

Ingrediente

  • 1 pachet MAGGI Bors cu Legume
  • 1 sfecla rosie mare
  • 250g cartofi
  • 1 ou
  • 100g smantana
  • 1 lingurita sare
  • 2l apa

Mod de preparare

  1. Se rade jumatate de sfecla si se pune la fiert in apa cu sare.

  2. Dupa 15 minute, se adauga si cartofii taiati cuburi.

  3. Cand legumele sunt fiert, se aduga MAGGI Bors cu Legume si restul de sfecla taiata marunt.

  4. Se mai lasa la fiert 15 minute.

  5. Se pastreaza doar galbenusul de la ou si se bate bine cu smantana.

  6. Se drege borsul cu amestecul de smantana.

Presara verdeata deasupra inainte de a servi, dupa preferinte.

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta