Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita
Cumpără acum

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

(0)
48 Min
Intermediar
Cumpără acum
Sfecla este o planta radacinoasa care are in componenta numeroase substante nutritive: vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, cupru, fier, iod, potasiu, acid folic si antioxidanti. Sfecla rosie este usor de digerat. Are peste 90% apa, zaharuri si fibre. Substanta care da culoarea inconfundabila (rosu-violaceu) sfeclei se numeste saponina, este un pigment care are o actiune antioxidanta. Sfecla rosie ajuta la eliminarea grasimilor si mai contine si un aminoacid care stimuleaza activitatea sistemului nervos (acidul glutamic). Din sfecla rosie se poate face o salata foarte buna (si sanatoasa), dar si un bors delicios. Iata Reteta bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita. Suna complicat, dar efortul merita facut pentru ca rezultatul te va face sa-ti doresti sa-l repeti cat de curand.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
80  g
Morcov
100  g
Sfecla rosie
250  g
Zeama de sfecla rosie
30  g
Telina
40  g
Radacina de patrunjel
20  g
MAGGI Bors Legume
200  g
Carne de vita
100  ml
Smantana
1  legatura
Patrunjel verde
0.33  lingurita
Piper negru
1  l
Apa plata
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
13.1 g
Energie
172.9 kcal
grăsimi
6.5 g
Proteină
13.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

48 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).
  • Etapa 2

    7 Min
    Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.
  • Etapa 3

    20 Min
    Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
  • Etapa 5

    5 Min
    Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.
  • Etapa 6

    3 Min
    Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.
  • Etapa 7

    2 Min
    Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.
  • Etapa 8

    1 Min
    Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.
Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 1 de 8

Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 2 de 8

Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 3 de 8

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 4 de 8

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 5 de 8

Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 6 de 8

Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 7 de 8

Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 8 de 8

Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
8 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Bază de lapte / cremă
  • Bogat in proteine
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Fel principal
  • Fierbere
  • Gătit în ghiveci
  • legumele
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sub 300 Kcal
  • Supa
  • Supă
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Vită
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Bors cu legume

    Bors cu legume

    86 Min Intermediar
  • Bors de peste

    Bors de peste

    54 Min Intermediar
  • Bors rosu cu cartofi

    Bors rosu cu cartofi

    43 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL