Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Borș roșu din suc de sfeclă roșie
Ardei umpluti
98 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
34 10.9g / 34%
27 19.6g / 27%
39 27.1g / 39%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Ardei umpluti

(0)
98 Min
Intermediar

Ingrediente

8 Porții

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3 
Oua
100  g
Pasta de tomate
60  g
Faina de grau
2  g
Piper negru
3  g
Sare
15  ml
Ulei de floarea soarelui
600  g
Ardei gras
60  g
Orez
60  g
Ceapa
1  legatura
Marar
15  g
Boia de ardei dulce
800  g
Carne tocata de porc
5  g
MAGGI Felul Doi Legume
3  g
Cimbru uscat
3  g
Oregano

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
19.67 g
Energie
290.04 kcal
grăsimi
10.91 g
Proteină
27.16 g
Informatie per portie

Instructiuni

98 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Ardeii se spala si se indeparteaza cotorul si semintele, cu grija sa nu-i spargem, dar pastram capacul.
  • Etapa 2

    5 Min
    Carnea tocata se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume, piper, sare, cimbru si oregano (dupa gust). Se adauga orezul, dupa ce a fost in prealabil spalat.
  • Etapa 3

    5 Min
    Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.
  • Etapa 4

    3 Min
    Cand devine aurie se adauga boiaua, se amesteca si se toarna peste carne.
  • Etapa 5

    3 Min
    Mararul, tocat marunt, se pune in compozitie impreuna cu ouale.
  • Etapa 6

    60 Min
    Se amesteca totul bine si se umplu ardeii, apoi se pun capacele inapoi la fiecare ardei. Acestia se aseaza apoi intr-o oala, se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa sa fiarba la foc mediu, circa o ora.
  • Etapa 7

    10 Min
    Separat se amesteca 3 linguri de faina cu pasta de tomate (sau bulion) si se toarna peste ardei, cand acestia sunt fierti. Se mai lasa 3-4 clocote si se iau de pe foc.
  • Etapa 8

    2 Min
    Se pot servi cu smantana.
Ardei umpluti

Etapa 1 de 8

Ardeii se spala si se indeparteaza cotorul si semintele, cu grija sa nu-i spargem, dar pastram capacul.

Ardei umpluti

Etapa 2 de 8

Carnea tocata se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume, piper, sare, cimbru si oregano (dupa gust). Se adauga orezul, dupa ce a fost in prealabil spalat.

Ardei umpluti

Etapa 3 de 8

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.

Ardei umpluti

Etapa 4 de 8

Cand devine aurie se adauga boiaua, se amesteca si se toarna peste carne.

Ardei umpluti

Etapa 5 de 8

Mararul, tocat marunt, se pune in compozitie impreuna cu ouale.

Ardei umpluti

Etapa 6 de 8

Se amesteca totul bine si se umplu ardeii, apoi se pun capacele inapoi la fiecare ardei. Acestia se aseaza apoi intr-o oala, se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa sa fiarba la foc mediu, circa o ora.

Ardei umpluti

Etapa 7 de 8

Separat se amesteca 3 linguri de faina cu pasta de tomate (sau bulion) si se toarna peste ardei, cand acestia sunt fierti. Se mai lasa 3-4 clocote si se iau de pe foc.

Ardei umpluti

Etapa 8 de 8

Se pot servi cu smantana.

Reteta in format PDF