Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ardei umpluti

0
98 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

150 g
Oua
100 g
Pasta de tomate
60 g
Faina de grau
2 g
Piper negru
5 g
Sare
15 ml
Ulei de floarea soarelui
600 g
Ardei gras
60 g
Orez
60 g
Ceapa
1 legatura
Marar
15 g
Boia de ardei dulce
800 g
Carne tocata de porc
5 g
MAGGI Felul Doi Legume
5 g
Cimbru uscat
5 g
Oregano

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
540.07 kcal
Proteină
29.7 g
Carbohidrați
26.84 g
grăsimi
34.44 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

98 Minutes
Etapa 1
10 Min
Ardeii se spala si se indeparteaza cotorul si semintele, cu grija sa nu-i spargem, dar pastram capacul.
Etapa 2
5 Min
Carnea tocata se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume, piper, sare, cimbru si oregano (dupa gust). Se adauga orezul, dupa ce a fost in prealabil spalat.
Etapa 3
5 Min
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.
Etapa 4
3 Min
Cand devine aurie se adauga boiaua, se amesteca si se toarna peste carne.
Etapa 5
3 Min
Mararul, tocat marunt, se pune in compozitie impreuna cu ouale.
Etapa 6
60 Min
Se amesteca totul bine si se umplu ardeii, apoi se pun capacele inapoi la fiecare ardei. Acestia se aseaza apoi intr-o oala, se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa sa fiarba la foc mediu, circa o ora.
Etapa 7
10 Min
Separat se amesteca 3 linguri de faina cu pasta de tomate (sau bulion) si se toarna peste ardei, cand acestia sunt fierti. Se mai lasa 3-4 clocote si se iau de pe foc.
Etapa 8
2 Min
Se pot servi cu smantana.
Ardei umpluti

Etapa 1 de 8

Ardeii se spala si se indeparteaza cotorul si semintele, cu grija sa nu-i spargem, dar pastram capacul.

Ardei umpluti

Etapa 2 de 8

Carnea tocata se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume, piper, sare, cimbru si oregano (dupa gust). Se adauga orezul, dupa ce a fost in prealabil spalat.

Ardei umpluti

Etapa 3 de 8

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.

Ardei umpluti

Etapa 4 de 8

Cand devine aurie se adauga boiaua, se amesteca si se toarna peste carne.

Ardei umpluti

Etapa 5 de 8

Mararul, tocat marunt, se pune in compozitie impreuna cu ouale.

Ardei umpluti

Etapa 6 de 8

Se amesteca totul bine si se umplu ardeii, apoi se pun capacele inapoi la fiecare ardei. Acestia se aseaza apoi intr-o oala, se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa sa fiarba la foc mediu, circa o ora.

Ardei umpluti

Etapa 7 de 8

Separat se amesteca 3 linguri de faina cu pasta de tomate (sau bulion) si se toarna peste ardei, cand acestia sunt fierti. Se mai lasa 3-4 clocote si se iau de pe foc.

Ardei umpluti

Etapa 8 de 8

Se pot servi cu smantana.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator