Ardei umpluti

bookmark_borderFel principal people6 access_timePeste 60 minute Mediu
Daca ti-e pofta de ardei umpluti cu carne, incearca aceasta reteta clasica si sigur vor iesi deliciosi!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100g de pasta de tomate
  • 60g de faina
  • 2g de piper
  • 5g de sare
  • 15ml de ulei
  • 6 ardei grasi mari
  • 50-60g orez cu bob lung
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 15g de boia
  • 800g de carne tocata
  • 5g MAGGI Felul Doi Legume
  • piper, sare, cimbru si oregano dupa gust

Mod de preparare

  1. Ardeii se spala si se indeparteaza cotorul si semintele, cu grija sa nu-i spargem, dar pastram capacul.

  2. Carnea tocata se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume, piper, sare, cimbru si oregano (dupa gust). Se adauga orezul, dupa ce a fost in prealabil spalat.

  3. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.

  4. Cand devine aurie se adauga boiaua, se amesteca si se toarna peste carne.

  5. Mararul, tocat marunt, se pune in compozitie impreuna cu ouale.

  6. Se amesteca totul bine si se umplu ardeii, apoi se pun capacele inapoi la fiecare ardei. Acestia se aseaza apoi intr-o oala, se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa sa fiarba la foc mediu, circa o ora.

  7. Separat se amesteca 3 linguri de faina cu pasta de tomate (sau bulion) si se toarna peste ardei, cand acestia sunt fierti. Se mai lasa 3-4 clocote si se iau de pe foc.

  8. Se pot servi cu smantana.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta