Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciorba de crenvursti
Cumpără acum

Ciorba de crenvursti

(0)
48 Min
Uşor
Cumpără acum
Pe langa clasicele sandvisuri hot-dog, exista multe alte feluri de a gati crenvurstii - unele dintre ele pur si simplu surprinzatoare. Cel mai probabil nu te-ai gandit pana acum ca exista ciorba de crenvursti, o reteta perfecta pentru o cina savurata alaturi de cei dragi. Reteta de ciorba de crenvursti este, pana la un anumit punct, similara cu retetele de ciorbe clasice, pe care le stim cu totii: ciorba de pui, ciorba de vacuta, ciorba de porc. De data aceasta, elementul nou consta - ai ghicit - in crenvursti! Astfel, daca iti place sa faci tot felul de experimente culinare, care de care mai indraznete, si ai nevoie de o doza de inspiratie, s-ar putea ca reteta de ciorba de crenvursti sa te convinga si pe tine ca merita incercata. De asemenea, daca ai incercat cam toate retetele clasice de ciorbe pana acum si simti ca a venit timpul sa te bucuri de un nou gust, sunt sanse mari ca o ciorba de crenvursti gatita ca la carte sa-ti rasfete papilele gustative!

Ingrediente

10 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
30  ml
Ulei de floarea soarelui
40  g
Morcov
50  g
Ceapa
3  tije
Ceapa verde
2.5  l
Apa
20  g
Piper negru boabe
20  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
10  g
MAGGI Cub Legume
5  g
Sare
200  g
Orez
10 
Crenvusti
50  g
Oua
10  linguri
Smantana
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
19.8 g
Energie
225.1 kcal
grăsimi
11.7 g
Proteină
9.1 g
Informatie per portie

Instructiuni

48 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Intr-o oala mare, se calesc in ulei morcovul ras si cele doua tipuri de ceapa taiate marunt.
  • Etapa 2

    10 Min
    Se toarna 100ml apa peste legume si se lasa la inabusit cateva minute.
  • Etapa 3

    10 Min
    Se toarna restul de apa deasupra si se aduce la fierbere.
  • Etapa 4

    2 Min
    Se adauga piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Cub Legume si, daca mai este nevoie, sare.
  • Etapa 5

    10 Min
    Se spala orezul, se adauga in cratita de ciorba si se fierbe in continuare, timp de 10 minute.
  • Etapa 6

    3 Min
    Se taie crenvurstii in bucati de 2 cm, se adauga in oala si se fierb timp de 2-3 minute.
  • Etapa 7

    3 Min
    Se stinge focul si se lasa ciorba sa se raceasca putin.
  • Etapa 8

    5 Min
    Se drege ciorba cu un galbenus de ou frecat cu smantana diluata anterior cu 2-3 polonice de zeama fierbinte de ciorba, amestecand mereu in timp ce se toarna, pentru a nu se forma cocoloase.
Ciorba de crenvursti

Etapa 1 de 8

Intr-o oala mare, se calesc in ulei morcovul ras si cele doua tipuri de ceapa taiate marunt.

Ciorba de crenvursti

Etapa 2 de 8

Se toarna 100ml apa peste legume si se lasa la inabusit cateva minute.

Ciorba de crenvursti

Etapa 3 de 8

Se toarna restul de apa deasupra si se aduce la fierbere.

Ciorba de crenvursti

Etapa 4 de 8

Se adauga piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Cub Legume si, daca mai este nevoie, sare.

Ciorba de crenvursti

Etapa 5 de 8

Se spala orezul, se adauga in cratita de ciorba si se fierbe in continuare, timp de 10 minute.

Ciorba de crenvursti

Etapa 6 de 8

Se taie crenvurstii in bucati de 2 cm, se adauga in oala si se fierb timp de 2-3 minute.

Ciorba de crenvursti

Etapa 7 de 8

Se stinge focul si se lasa ciorba sa se raceasca putin.

Ciorba de crenvursti

Etapa 8 de 8

Se drege ciorba cu un galbenus de ou frecat cu smantana diluata anterior cu 2-3 polonice de zeama fierbinte de ciorba, amestecand mereu in timp ce se toarna, pentru a nu se forma cocoloase.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
13 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Alte
  • American
  • Bază de lapte / cremă
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • european
  • Fel principal
  • Fierbere
  • Gătit în ghiveci
  • Gătit lent
  • Gustare
  • International
  • legumele
  • Local
  • Mesa in familie
  • Mică masă
  • Orez
  • ouă
  • Porc
  • Pranz
  • Pui
  • Sub 300 Kcal
  • Supa
  • Supă
  • supe
  • Sursa de proteine
  • Tocană
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta

    73 Min Provocator
  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar
  • Ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

    51 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    66 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL