Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Paste cu piept de pui si ciuperci
Cumpără acum

Paste cu piept de pui si ciuperci

(0)
51 Min
Uşor
Cumpără acum
Ciupercile nu sunt o noutate in bucatariile noastre, dar in mod sigur prezenta lor este binevenita, pentru ca sunt foarte sanatoase, contribuie la mentinerea unei alimentatii echilibrate, iar valorile lor nutritionale sunt recunoscute. Cu cat stau mai mult la soare cu atat ciupercile contin mai multa vitamina D, prin urmare te poti bucura de aceasta substanta benefica pentru sanatatea ta consumand ciupercute care s-au rasfatat la soare. Ciupercile nu contin numai vitamina D ci si vitamina B6, potasiu, zinc, magneziu, fier, fosfor (adica au un continut variat de minerale si vitamine). Ciupercile protejeaza sistemul cardiovascular (regleaza tensiunea arteriala) si reduc riscul de accident vascular cerebral dar si infarct. Contin fibre, asadar ajuta digestia. Daca vei consuma ciuperci nu numai ca vei adopta o dieta sanatoasa, dar pielea ta va fi mai frumoasa, datorita vitaminelor B2 si B8 care contribuie la mentineea frumuseții si stralucirii tenului. Oricat de mare iubitor de ciuperci ai fi, ai grija atunci cand culegi ciuperci sa le eviti pe cele otravitoarele. Cere sfatul cuiva care se pricepe (localnic, specialist) sau consuma ciuperci din magazi. In acest fel te vei bucura de Reteta de paste cu piept de pui si ciuperci, fara sa te afli nici o clipa in pericol.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
250  g
Paste
50  g
Ceapa
250  g
Ciuperci
4  catei
Usturoi
250  g
Carne de pui
50  ml
Vin
50  g
Rosii
0.5  lingurita
Piper negru
10  g
MAGGI Secretul Gustului Gaina
5  g
Amidon
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
52.2 g
Energie
380.8 kcal
grăsimi
9.1 g
Proteină
23.9 g
Informatie per portie

Instructiuni

51 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se fierb pastele in apa sarata, apoi se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
  • Etapa 2

    10 Min
    Se curata si se spala ceapa, ciupercile si usturoiul.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se taie ceapa marunt, carnea de pui in cubulete, iar ciupercile felii.
  • Etapa 4

    3 Min
    Se zdrobeste usturoiul si se toaca marunt rosia.
  • Etapa 5

    5 Min
    Se calesc in ulei ceapa, usturoiul si carnea.
  • Etapa 6

    8 Min
    Se adauga ciupercile impreuna cu vinul alb si rosia. Se amesteca impreuna pana cand se patrund bine, apoi se adauga sare, MAGGI Secretul Gustului Gaina si piper.
  • Etapa 7

    5 Min
    Separat, se fierbe amidonul dizolvat in putina supa, pana se ingroasa.
  • Etapa 8

    5 Min
    Se toarna sosul alb peste cel care contine carne si se lasa sa mai dea in cateva clocote.
Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 1 de 8

Se fierb pastele in apa sarata, apoi se scurg si se trec sub un jet de apa rece.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 2 de 8

Se curata si se spala ceapa, ciupercile si usturoiul.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 3 de 8

Se taie ceapa marunt, carnea de pui in cubulete, iar ciupercile felii.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 4 de 8

Se zdrobeste usturoiul si se toaca marunt rosia.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 5 de 8

Se calesc in ulei ceapa, usturoiul si carnea.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 6 de 8

Se adauga ciupercile impreuna cu vinul alb si rosia. Se amesteca impreuna pana cand se patrund bine, apoi se adauga sare, MAGGI Secretul Gustului Gaina si piper.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 7 de 8

Separat, se fierbe amidonul dizolvat in putina supa, pana se ingroasa.

Paste cu piept de pui si ciuperci

Etapa 8 de 8

Se toarna sosul alb peste cel care contine carne si se lasa sa mai dea in cateva clocote.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bogat in proteine
  • Buget-friendly
  • Castron
  • Cina
  • Cina
  • ciuperci
  • Continut scazut de zahar
  • Cutie de prânz pentru adulți
  • Din tigaie
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Fierbere
  • Fuziune
  • Gustare
  • Italian
  • legumele
  • Mediteranean
  • Mesa in familie
  • Paste
  • Paste / Fidea
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Pui
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Paste cu sos de legume (resturi)

    Paste cu sos de legume (resturi)

    22 Min Uşor
  • Paste cu nuci si varza kale

    Paste cu nuci si varza kale

    29 Min Uşor
  • Paste penne Arrabbiata

    Paste penne Arrabbiata

    33 Min Uşor
  • Sufleu de paste cu branza si sunca

    Sufleu de paste cu branza si sunca

    66 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL