Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Cascaval la capac
Cumpără acum

Cascaval la capac

(0)
28 Min
Uşor
Cumpără acum
Cu totii stim ce este cascavalul: un tip de branza, care se face din lapte de vaca sau de oaie. Il mancam la micul dejun, sau preparam cu el sandvisuri pentru gustarea de la scoala sau de la birou. Il mancam cu rosii, castravete sau chiar gol. Dar te-ai intrebat vreodata de unde vine cascavalul? Desi astazi il gasim raspandit peste tot in Balcani, cascavalul vine din Sicilia (Italia). Numele original era Caciocavallo („branza calare”), asta inseamna ca la inceput cascavalul era facut din carne de iapa. Pe meleagurile noastre se consuma inca de prin secolul al XIV-lea. Era tipul de branza preferat, pentru ca putea fi pastrat mai mult decat altele. Daca a rezistat pana in zilele noastre inseamna ca este un aliment care are si un gust deosebit. Il gasim in diverse forme, cu gusturi si arome diferite. Reteta cascaval la capac este cea mai simpla reteta de aperitive. Si pe deasupra este si foarte gustoasa.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
150  g
Cascaval
20  g
Unt
200  g
Lapte
60  g
Faina de grau
60  g
Pesmet
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
24.9 g
Energie
317.8 kcal
grăsimi
17.3 g
Proteină
14.9 g
Informatie per portie

Instructiuni

28 Minutes
  • Etapa 1

    3 Min
    Cascavalul se taie in felii groase de 1,5 cm care se inmoaie in lapte.
  • Etapa 2

    5 Min
    Feliile se trec prin faina si pesmet, operatiunea repetandu-se pana la obtinerea unui invelis uniform al cascavalului.
  • Etapa 3

    10 Min
    Se pune pe foc o tigaie cu diametrul mic, se incinge bine, se adauga untul si feliile de cascaval, se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, se acopera cu un capac si se lasa sa se prajeasca.
  • Etapa 4

    10 Min
    Dupa aproximativ 2-3 minute se intorc cu un cutit si se prajesc si pe partea cealalta.
Cascaval la capac

Etapa 1 de 4

Cascavalul se taie in felii groase de 1,5 cm care se inmoaie in lapte.

Cascaval la capac

Etapa 2 de 4

Feliile se trec prin faina si pesmet, operatiunea repetandu-se pana la obtinerea unui invelis uniform al cascavalului.

Cascaval la capac

Etapa 3 de 4

Se pune pe foc o tigaie cu diametrul mic, se incinge bine, se adauga untul si feliile de cascaval, se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, se acopera cu un capac si se lasa sa se prajeasca.

Cascaval la capac

Etapa 4 de 4

Dupa aproximativ 2-3 minute se intorc cu un cutit si se prajesc si pe partea cealalta.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
7 + 2 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • American
  • Continut scazut de zahar
  • Fel principal
  • Gustare
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Macaroane cu cascaval

    Macaroane cu cascaval

    68 Min Intermediar
  • Bulete de cascaval cu cartofi

    Bulete de cascaval cu cartofi

    55 Min Intermediar
  • Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

    Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

    62 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL