Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Miel la cuptor cu vin rosu
Cumpără acum

Miel la cuptor cu vin rosu

(0)
460 Min
Intermediar
Cumpără acum
Cu totii iubim mielul si nu numai in preajma Pastelui. Iata o reteta extrem de delicioasa!

Ingrediente

12 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
Carne de miel
300  g
Ceapa
5  frunze
Dafin
0.5  lingurita
Piper negru boabe
1  lingurita
Cimbru uscat
3  g
Sare
600  ml
Vin rosu
2  l
Apa plata
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
5  g
Rozmarin uscat
4  catei
Usturoi
30  ml
Ulei de masline
20  g
Mustar
500  g
Cartofi
60  g
Morcov
15  g
Piper verde boabe
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
12.6 g
Energie
371.9 kcal
grăsimi
16.6 g
Proteină
34.3 g
Informatie per portie

Instructiuni

460 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se pune carnea de miel spalata bine si portionata intr-un bol impreuna cu 1/2 ceapa taiata in bucati mari, foile de dafin, boabele de piper negru, cimbru uscat, 1 lingurita sare si vinul.
  • Etapa 2

    240 Min
    Se amesteca totul cu mainile, se acopera si se lasa 4-5 ore la marinat.
  • Etapa 3

    120 Min
    Se muta carnea cu tot cu marinata intr-o cratita, se mai completeaza cu apa cat sa acopere carnea bine, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si se fierbe la foc mic timp de 2 ore.
  • Etapa 4

    2 Min
    Intre timp, intr-un bol se face o marinata din piper verde, rozmarin, usturoi si 2 linguri ulei de masline si mustar.
  • Etapa 5

    15 Min
    Cartofii noi se curata de coaja cu o perie pentru legume. Daca sunt mici, se lasa intregi. Se amesteca impreuna cu morcovul taiat rondele, restul de ceapa taiata felii si lingura de ulei ramasa.
  • Etapa 6

    5 Min
    Intr-o tava adanca se aranjeaza bucatile de carne unse bine cu marinada de mustar. Alaturi se pun legumele.
  • Etapa 7

    60 Min
    Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 1 ora.
  • Etapa 8

    1 Min
    Dupa 1/2 ora se scoate folia de aluminiu.
  • Etapa 9

    2 Min
    Cand carnea este rumenita, iar legumele sunt moi si fragede, se poate servi.
Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 1 de 9

Se pune carnea de miel spalata bine si portionata intr-un bol impreuna cu 1/2 ceapa taiata in bucati mari, foile de dafin, boabele de piper negru, cimbru uscat, 1 lingurita sare si vinul.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 2 de 9

Se amesteca totul cu mainile, se acopera si se lasa 4-5 ore la marinat.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 3 de 9

Se muta carnea cu tot cu marinata intr-o cratita, se mai completeaza cu apa cat sa acopere carnea bine, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si se fierbe la foc mic timp de 2 ore.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 4 de 9

Intre timp, intr-un bol se face o marinata din piper verde, rozmarin, usturoi si 2 linguri ulei de masline si mustar.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 5 de 9

Cartofii noi se curata de coaja cu o perie pentru legume. Daca sunt mici, se lasa intregi. Se amesteca impreuna cu morcovul taiat rondele, restul de ceapa taiata felii si lingura de ulei ramasa.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 6 de 9

Intr-o tava adanca se aranjeaza bucatile de carne unse bine cu marinada de mustar. Alaturi se pun legumele.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 7 de 9

Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 1 ora.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 8 de 9

Dupa 1/2 ora se scoate folia de aluminiu.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 9 de 9

Cand carnea este rumenita, iar legumele sunt moi si fragede, se poate servi.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
9 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Bogat in proteine
  • Cartofi
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • Dupa amiaza
  • european
  • Fel principal
  • International
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • miel
  • Paste
  • Pranz
  • Sare scăzută
  • Sursa de proteine
  • Tocană

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Drob de miel

    Drob de miel

    160 Min Intermediar
  • Friptura de miel la cuptor

    Friptura de miel la cuptor

    87 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL