Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Drob de miel
Cumpără acum

Drob de miel

(0)
160 Min
Intermediar
Cumpără acum
Delecteaza-te cu o reteta traditionala de drob de miel.

Ingrediente

10 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  lingurita
Piper negru
4  legaturi
Ceapa verde
4  legaturi
Marar
4  legaturi
Patrunjel proaspat
100  g
Paine
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
20  g
Sos de mustar
1  kg
Carne de miel
0.33  lingurita
Ienibahar macinat
5 
Oua
30  g
Faina de grau
2  frunze
Dafin
10  ml
Ulei de floarea soarelui
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
9.4 g
Energie
261 kcal
grăsimi
13.4 g
Proteină
26.5 g
Informatie per portie

Instructiuni

160 Minutes
  • Etapa 1

    60 Min
    Maruntaiele de miel se spala si se pun la foc cu foile de dafin si boabele de ienibahar.
  • Etapa 2

    10 Min
    Dupa ce au fiert, se dau prin masina de tocat.
  • Etapa 3

    15 Min
    Tot prin masina dam si ceapa verde, mararul, patrunjel. La final se da painea.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se amesteca tot ceea ce s-a tocat cu 4 oua, piper macinat si MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 5

    10 Min
    Se unge tava cu grasime sau ulei, se aseaza compozitia, se niveleaza si se acopera cu un ou batut cu 2 linguri de faina (in cazul in care nu avem prapur).
  • Etapa 6

    60 Min
    Se coace la cuptor cca.1 ora.
Drob de miel

Etapa 1 de 6

Maruntaiele de miel se spala si se pun la foc cu foile de dafin si boabele de ienibahar.

Drob de miel

Etapa 2 de 6

Dupa ce au fiert, se dau prin masina de tocat.

Drob de miel

Etapa 3 de 6

Tot prin masina dam si ceapa verde, mararul, patrunjel. La final se da painea.

Drob de miel

Etapa 4 de 6

Se amesteca tot ceea ce s-a tocat cu 4 oua, piper macinat si MAGGI Secretul Gustului Legume.

Drob de miel

Etapa 5 de 6

Se unge tava cu grasime sau ulei, se aseaza compozitia, se niveleaza si se acopera cu un ou batut cu 2 linguri de faina (in cazul in care nu avem prapur).

Drob de miel

Etapa 6 de 6

Se coace la cuptor cca.1 ora.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Antreu
  • Balcanic
  • Bogat in proteine
  • braising
  • Britanic
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Gătit lent
  • Gustare
  • Gustare
  • Local
  • miel
  • ouă
  • Paste
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

    Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

    132 Min Intermediar
  • Drob de porc

    Drob de porc

    48 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL