Ardei umpluti

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2g de cimbru
  • 30g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume
  • 1 legatura de marar
  • 2g de oregano
  • 100g de orez
  • 2 oua
  • 100g de pasta de tomate
  • 60g de faina
  • 2g de piper
  • 5g de sare
  • 15ml de ulei
  • 1kg de ardei gras
  • 15g de boia
  • 800g de carne tocata

Autor:

Metoda de preparare: fierbere

Dificultate: Mediu

Timp de preparare: peste 60 minute

Numar de portii: 6

Specific: romanesc

Valori nutritionale: 529 kcal/portie

Te simti: entuziasmat/a, indragostit/a

Ocazii speciale: petreceri

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Ardeii se spala si se indeparteaza cotorul si semintele, cu grija sa nu-i spargem.
  2. Carnea tocata se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume, piper, sare, cimbru si oregano (dupa gust).
  3. Se adauga orezul spalat.
  4. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei.
  5. Cand devine aurie se adauga boiaua, se amesteca si se toarna peste carne.
  6. Mararul, tocat marunt, se pune in compozitie impreuna cu ouale.
  7. Se amesteca totul bine si se umplu ardeii. Acestia se aseaza apoi intr-o oala, se adauga apa si se pun la fiert. Se lasa sa fiarba la foc mediu, circa o ora.
  8. Separat se amesteca 3 linguri de faina cu pasta de tomate (sau bulion) si se toarna peste ardei, cand acestia sunt fierti. Se mai lasa 3-4 clocote si se trag deoparte.
  9. Se servesc cu smantana.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Ardei umpluti

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Ficatei cu legume Paella cu legume