Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Supa de pui cu galuste si legume

0
67 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

400 g
Carne de pui
3 l
Apa
10 g
Sare
230 g
Morcovi
200 g
Ceapa
200 g
Cartofi
2 
Oua
60 g
Gris
5 g
MAGGI Secretul Gustului Gaina
1 legatura
Patrunjel proaspat
70 g
Pastarnac
70 g
Radacina de patrunjel

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
9.82 g
Carbohidrați
23.15 g
Proteină
19.73 g
Energie
260.31 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

67 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se spala si se taie pieptul de pui, apoi se pune la fiert in apa cu sare.
Etapa 2
20 Min
Se curata legumele si se pun la fiert, taiate in bucati mari, atunci cand carnea este fiarta pe jumatate.
Etapa 3
20 Min
Cand legumele sunt aproape fierte, incepem sa pregatim galustele: separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, apoi adaugam galbenusurile frecate separat cu foarte putina sare, amestecand usor. Adaugam grisul putin cate putin, pana obtinem o compozitie omogena, care nu curge din lingura.
Etapa 4
5 Min
Cu o lingurita punem galustele in supa, una cate una si le fierbem cateva minute.
Etapa 5
2 Min
Cand legumele sunt fierte, se adauga o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Gaina.
Etapa 6
5 Min
La sfarsit presaram patrunjel proaspat tocat si stingem focul.
Supa de pui cu galuste si legume

Etapa 1 de 6

Se spala si se taie pieptul de pui, apoi se pune la fiert in apa cu sare.

Supa de pui cu galuste si legume

Etapa 2 de 6

Se curata legumele si se pun la fiert, taiate in bucati mari, atunci cand carnea este fiarta pe jumatate.

Supa de pui cu galuste si legume

Etapa 3 de 6

Cand legumele sunt aproape fierte, incepem sa pregatim galustele: separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, apoi adaugam galbenusurile frecate separat cu foarte putina sare, amestecand usor. Adaugam grisul putin cate putin, pana obtinem o compozitie omogena, care nu curge din lingura.

Supa de pui cu galuste si legume

Etapa 4 de 6

Cu o lingurita punem galustele in supa, una cate una si le fierbem cateva minute.

Supa de pui cu galuste si legume

Etapa 5 de 6

Cand legumele sunt fierte, se adauga o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Gaina.

Supa de pui cu galuste si legume

Etapa 6 de 6

La sfarsit presaram patrunjel proaspat tocat si stingem focul.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator