Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paste cu soia si sos de rosii

0
72 Min
Intermediar

Ingrediente

-
7 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 7 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

40 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
500 g
Soia
700 g
Paste
60 g
Ceapa
80 g
Morcov
40 g
Telina
100 ml
Ulei de floarea soarelui
70 g
Pasta de tomate
1 catel
Usturoi
10 g
Piper negru
5 g
Cimbru uscat
150 g
Parmezan
6 frunze
Busuioc proaspat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
697.29 kcal
Proteină
32.19 g
Carbohidrați
86.12 g
grăsimi
28.22 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

72 Minutes
Etapa 1
30 Min
Se pune pe foc o oala cu apa in care se presara MAGGI Secretul Gustului Legume. Odata ajuns in clocot, se adauga soia si se fierbe timp de 30 de minute.
Etapa 2
10 Min
Separat, se fierb pastele in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se strecoara.
Etapa 3
8 Min
Se toaca marunt ceapa, morcovul si telina si se calesc in ulei. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat, soia scursa, MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul, cimbrul si putina apa cat sa acopere legumele.
Etapa 4
20 Min
Se lasa la fiert timp de 20 de minute, amestecand mereu.
Etapa 5
3 Min
Pastele se aseaza pe un platou, peste care se toarna sosul de rosii cu soia.
Etapa 6
1 Min
Se asezoneaza cu parmezan ras si frunzulite de busuioc.
Paste cu soia si sos de rosii

Etapa 1 de 6

Se pune pe foc o oala cu apa in care se presara MAGGI Secretul Gustului Legume. Odata ajuns in clocot, se adauga soia si se fierbe timp de 30 de minute.

Paste cu soia si sos de rosii

Etapa 2 de 6

Separat, se fierb pastele in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se strecoara.

Paste cu soia si sos de rosii

Etapa 3 de 6

Se toaca marunt ceapa, morcovul si telina si se calesc in ulei. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat, soia scursa, MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul, cimbrul si putina apa cat sa acopere legumele.

Paste cu soia si sos de rosii

Etapa 4 de 6

Se lasa la fiert timp de 20 de minute, amestecand mereu.

Paste cu soia si sos de rosii

Etapa 5 de 6

Pastele se aseaza pe un platou, peste care se toarna sosul de rosii cu soia.

Paste cu soia si sos de rosii

Etapa 6 de 6

Se asezoneaza cu parmezan ras si frunzulite de busuioc.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator