Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Good Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Parjoale cu sos de rosii
Parjoale cu sos de rosii
130 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
58 23.3g / 58%
22 20.5g / 22%
20 18.9g / 20%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Parjoale cu sos de rosii

(0)
130 Min
Intermediar

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
carne de vita tocata
250  g
Carne tocata de porc
5  catei
Usturoi
150  g
Ceapa
1  legatura
Patrunjel proaspat
1  legatura
Marar
150  g
Paine
100  g
Oua
20  g
MAGGI Felul Doi Legume
15  g
Faina de grau
75  ml
Ulei de floarea soarelui
600  g
Rosii bucati la conserva
1  frunza
Dafin
40  g
Miere

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
20.56 g
Energie
367.33 kcal
grăsimi
23.36 g
Proteină
18.96 g
Informatie per portie

Instructiuni

130 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.
  • Etapa 2

    10 Min
    Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.
  • Etapa 3

    3 Min
    Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.
  • Etapa 4

    5 Min
    Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.
  • Etapa 5

    10 Min
    Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.
  • Etapa 6

    5 Min
    Rostogoleste bilutele formate prin faina.
  • Etapa 7

    20 Min
    Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.
  • Etapa 8

    10 Min
    Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.
  • Etapa 9

    2 Min
    Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.
  • Etapa 10

    5 Min
    Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 11

    10 Min
    Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.
  • Etapa 12

    25 Min
    Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.
  • Etapa 13

    10 Min
    Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.
Parjoale cu sos de rosii

Etapa 1 de 13

Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 2 de 13

Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 3 de 13

Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 4 de 13

Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 5 de 13

Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 6 de 13

Rostogoleste bilutele formate prin faina.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 7 de 13

Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 8 de 13

Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 9 de 13

Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 10 de 13

Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 11 de 13

Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 12 de 13

Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 13 de 13

Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.

Reteta in format PDF