Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Mare echilibru
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Parjoale de ghebe
Parjoale de ghebe
39 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
14 3.8g / 14%
62 35.6g / 62%
24 14.1g / 24%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Parjoale de ghebe

(0)
39 Min
Uşor
Iti doresti sa pregatesti o cina delicioasa pentru tine si familia ta, insa ai ramas, pur si simplu, in pana de idei? Esti in cautarea unei retete cat mai simple, care sa nu presupuna sa petreci prea mult timp in bucatarie? In acest caz, reteta de parjoale de ghebe intruneste ambele calitati pe care le cauti: gustul delicios si modul extrem de usor de preparare. Pentru a pregati parjoale de ghebe ca la carte, nu ai nevoie decat de o serie de ingrediente esentiale (in special legume), pe care ti le prezentam in continuare, de o masina de tocat carne functionala si de cel mult o ora pe care sa o dedici acestei retete - intr-o dupa-amiaza relaxata de weekend, de exemplu. Totusi, tinand cont de nivelul de dificultate, poti incerca reteta de parjoale de ghebe chiar si intr-o seara in care te intorci de la birou si iti doresti sa mananci ceva usor, preparat acasa.

Ingrediente

10 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
680  g
Ceapa
2  kg
Ciuperci
400  ml
Ulei de floarea soarelui
300  g
Faina de grau
1  catel
Usturoi
2  legaturi
Marar
4 
Oua

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
35.61 g
Energie
223.46 kcal
grăsimi
3.8 g
Proteină
14.2 g
Informatie per portie

Instructiuni

39 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Ghebele se spala in cateva ape, se fierb, apoi se scurg bine si se dau prin masina de carne.
  • Etapa 2

    5 Min
    Mararul impreuna cu ceapa si usturoiul se dau si ele prin masina de carne.
  • Etapa 3

    2 Min
    Pentru a curata masina se da si un cartof crud, curatat de coaja.
  • Etapa 4

    2 Min
    Compozitia se amesteca cu ouale, MAGGI Secretul Gustului Legume si faina (ca sa se lege).
  • Etapa 5

    20 Min
    Intr-o tigaie cu ulei incins, coacem parjoalele pe ambele fete.
Parjoale de ghebe

Etapa 1 de 5

Ghebele se spala in cateva ape, se fierb, apoi se scurg bine si se dau prin masina de carne.

Parjoale de ghebe

Etapa 2 de 5

Mararul impreuna cu ceapa si usturoiul se dau si ele prin masina de carne.

Parjoale de ghebe

Etapa 3 de 5

Pentru a curata masina se da si un cartof crud, curatat de coaja.

Parjoale de ghebe

Etapa 4 de 5

Compozitia se amesteca cu ouale, MAGGI Secretul Gustului Legume si faina (ca sa se lege).

Parjoale de ghebe

Etapa 5 de 5

Intr-o tigaie cu ulei incins, coacem parjoalele pe ambele fete.

Reteta in format PDF