Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Parjoale de ghebe
Cumpără acum

Parjoale de ghebe

(0)
39 Min
Uşor
Cumpără acum
Iti doresti sa pregatesti o cina delicioasa pentru tine si familia ta, insa ai ramas, pur si simplu, in pana de idei? Esti in cautarea unei retete cat mai simple, care sa nu presupuna sa petreci prea mult timp in bucatarie? In acest caz, reteta de parjoale de ghebe intruneste ambele calitati pe care le cauti: gustul delicios si modul extrem de usor de preparare. Pentru a pregati parjoale de ghebe ca la carte, nu ai nevoie decat de o serie de ingrediente esentiale (in special legume), pe care ti le prezentam in continuare, de o masina de tocat carne functionala si de cel mult o ora pe care sa o dedici acestei retete - intr-o dupa-amiaza relaxata de weekend, de exemplu. Totusi, tinand cont de nivelul de dificultate, poti incerca reteta de parjoale de ghebe chiar si intr-o seara in care te intorci de la birou si iti doresti sa mananci ceva usor, preparat acasa.

Ingrediente

10 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
680  g
Ceapa
2  kg
Ciuperci
400  ml
Ulei de floarea soarelui
300  g
Faina de grau
25  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  catel
Usturoi
2  legaturi
Marar
4 
Oua
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
35.6 g
Energie
223.5 kcal
grăsimi
3.8 g
Proteină
14.2 g
Informatie per portie

Instructiuni

39 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Ghebele se spala in cateva ape, se fierb, apoi se scurg bine si se dau prin masina de carne.
  • Etapa 2

    5 Min
    Mararul impreuna cu ceapa si usturoiul se dau si ele prin masina de carne.
  • Etapa 3

    2 Min
    Pentru a curata masina se da si un cartof crud, curatat de coaja.
  • Etapa 4

    2 Min
    Compozitia se amesteca cu ouale, MAGGI Secretul Gustului Legume si faina (ca sa se lege).
  • Etapa 5

    20 Min
    Intr-o tigaie cu ulei incins, coacem parjoalele pe ambele fete.
Parjoale de ghebe

Etapa 1 de 5

Ghebele se spala in cateva ape, se fierb, apoi se scurg bine si se dau prin masina de carne.

Parjoale de ghebe

Etapa 2 de 5

Mararul impreuna cu ceapa si usturoiul se dau si ele prin masina de carne.

Parjoale de ghebe

Etapa 3 de 5

Pentru a curata masina se da si un cartof crud, curatat de coaja.

Parjoale de ghebe

Etapa 4 de 5

Compozitia se amesteca cu ouale, MAGGI Secretul Gustului Legume si faina (ca sa se lege).

Parjoale de ghebe

Etapa 5 de 5

Intr-o tigaie cu ulei incins, coacem parjoalele pe ambele fete.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
4 + 2 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Alte
  • Aniversare
  • Antreu
  • Bogat in proteine
  • Buget-friendly
  • Cina
  • ciuperci
  • Continut scazut de zahar
  • Cu oua
  • Din tigaie
  • european
  • Garnitura
  • Gustare
  • Gustare
  • Gustare
  • legumele
  • Local
  • Mică masă
  • ouă
  • Porție de legume/fructe
  • Prăjit
  • Pranz
  • Produse de patiserie
  • punct de sprijin pentru mâini
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Parjoale cu sos de rosii

    Parjoale cu sos de rosii

    130 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL