Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Retete Retete
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Produse Produse
  • Blog Blog
  • Maggi Logo MAGGI
  • Campanii Campanii
  • Conectare Conectare
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Parjoale cu sos de rosii

Parjoale cu sos de rosii

(0)
130 Min
Intermediar
Incearca aceasta reteta de parjoale in sos de rosii si te poti mandri cu un preparat delicios, romanesc. Sau serveste-le alaturi de paste, in stil italian. Oricum ai alege sa le savurezi, parjoalele gatite impreuna cu sosul aromat de rosii iti vor intrece cu siguranta asteptarile. Combinatia de carnuri da preparatului un gust deosebit, condimentele confera o aroma aparte, ouale, uleiul si faina leaga imediat compozitia, iar miezul de paine asigura textura placuta a parjoalelor. Sosul folosit in aceasta reteta are in compozitie doua condimente comune cu parjoalele (usturoiul si mirodeniile MAGGI), ceea ce creaza o baza reusita pentru un fel de mancare pe care vei dori sa-l gatesti iar si iar. Foile de dafin dau sosului o nota distincta, iar mierea contribuie la gustul dulceag, ce se potriveste de minune cu carnea din compozitia parjoalelor. Urmeaza pasii prezentati mai jos si bucura-te de o reteta ce va intra negresit in topul preferintelor familiei si prietenilor.
Adăugați la Planul Meniului Meu

Trebuie să aveți un cont pentru a continua

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
carne de vita tocata
250  g
Carne tocata de porc
5  catei
Usturoi
150  g
Ceapa
1  legatura
Patrunjel proaspat
1  legatura
Marar
150  g
Paine
100  g
Oua
20  g
MAGGI Felul Doi Legume
15  g
Faina de grau
75  ml
Ulei de floarea soarelui
600  g
Rosii bucati la conserva
1  frunza
Dafin
40  g
Miere
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
20.6 g
Energie
367.3 kcal
grăsimi
23.4 g
Proteină
19 g
Informatie per portie

Instructiuni

130 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.
  • Etapa 2

    10 Min
    Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.
  • Etapa 3

    3 Min
    Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.
  • Etapa 4

    5 Min
    Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.
  • Etapa 5

    10 Min
    Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.
  • Etapa 6

    5 Min
    Rostogoleste bilutele formate prin faina.
  • Etapa 7

    20 Min
    Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.
  • Etapa 8

    10 Min
    Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.
  • Etapa 9

    2 Min
    Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.
  • Etapa 10

    5 Min
    Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 11

    10 Min
    Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.
  • Etapa 12

    25 Min
    Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.
  • Etapa 13

    10 Min
    Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.
Adăugați la Planul Meniului Meu

Trebuie să aveți un cont pentru a continua

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 media items permise.
Imagine CAPTCHA
Get new captcha!
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Bogat in proteine
  • Brezare
  • Bucatarie balcanica
  • Bucatarie europeana
  • Carne de porc
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • Fel principal
  • In oala
  • Inspiratii
  • In tigaie
  • Mancaruri inabusite
  • Mese in familie
  • Moștenire
  • Pasta de tomate
  • Portie de legume / fructe
  • Pranz
  • Sos
  • Sursa de proteine
  • Toamna

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Parjoale de ghebe

    Parjoale de ghebe

    39 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL