Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parjoale cu sos de rosii

0
130 Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

350 g
Carne tocata de vita
250 g
Carne de porc
5 catei
Usturoi
150 g
Ceapa
1 legatura
Patrunjel proaspat
1 legatura
Marar
150 g
Paine
100 g
Oua
70 g
MAGGI Felul Doi Legume
15 g
Faina de grau
75 ml
Ulei de floarea soarelui
600 g
Rosii la conserva
1 frunza
Dafin
40 g
Miere

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
516.08 kcal
Proteină
11.92 g
Carbohidrați
23.14 g
grăsimi
41.26 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

130 Minutes
Etapa 1
15 Min
Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.
Etapa 2
10 Min
Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.
Etapa 3
3 Min
Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.
Etapa 4
5 Min
Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.
Etapa 5
10 Min
Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.
Etapa 6
5 Min
Rostogoleste bilutele formate prin faina.
Etapa 7
20 Min
Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.
Etapa 8
10 Min
Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.
Etapa 9
2 Min
Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.
Etapa 10
5 Min
Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 11
10 Min
Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.
Etapa 12
25 Min
Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.
Etapa 13
10 Min
Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.
Parjoale cu sos de rosii

Etapa 1 de 13

Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 2 de 13

Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 3 de 13

Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 4 de 13

Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 5 de 13

Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 6 de 13

Rostogoleste bilutele formate prin faina.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 7 de 13

Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 8 de 13

Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 9 de 13

Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 10 de 13

Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 11 de 13

Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 12 de 13

Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 13 de 13

Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator