Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ostropel de vita
Cumpără acum

Ostropel de vita

(0)
65 Min
Intermediar
Cumpără acum
Ce zici de o reteta romaneasca cu carne de vita, perfecta pentru un pranz in doi? Ostropelul de vita se pregateste usor si este atat de gustos.

Ingrediente

3 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 3 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Carne tocata de vita
10  g
Ceapa
5  g
MAGGI Felul Doi Legume
30  g
Faina de grau
30  g
Praz
40  ml
Ulei de masline
200  mg
Suc de rosii
2  catei
Usturoi
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
9.6 g
Energie
279.9 kcal
grăsimi
18.5 g
Proteină
17.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

65 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Etapa 2

    15 Min
    Se adauga carnea bucatele, se amesteca si se prajeste inabusit, cu capac, adaugand MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 3

    40 Min
    Cand este prajita se pune usturoiul tocat si faina. Se adauga sucul de rosii si se lasa la redus pana cand ajunge la jumatate din cantitate.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se adauga prazul rondele si se serveste cald.
Ostropel de vita

Etapa 1 de 4

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.

Ostropel de vita

Etapa 2 de 4

Se adauga carnea bucatele, se amesteca si se prajeste inabusit, cu capac, adaugand MAGGI Felul Doi Legume.

Ostropel de vita

Etapa 3 de 4

: Usturoi, Faina de grau, Suc de rosii

Cand este prajita se pune usturoiul tocat si faina. Se adauga sucul de rosii si se lasa la redus pana cand ajunge la jumatate din cantitate.

Ostropel de vita

Etapa 4 de 4

Se adauga prazul rondele si se serveste cald.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
11 + 5 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • authencity
  • Baza de tomate
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • Din tigaie
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Pentru doi
  • Pranz
  • Sezon ploios
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Tocană
  • Vită
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ostropel de pui cu mamaliga

    Ostropel de pui cu mamaliga

    63 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL