Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ostropel de pui cu mamaliga

0
63 Min

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Carne de pui
100 ml
Vin
120 g
Ardei gras
170 g
Ceapa
500 g
Rosii
4 catei
Usturoi
1 legatura
Cimbru proaspat
1 frunza
Dafin
5 g
Piper negru
2 linguri
Ulei de floarea soarelui
1 legatura
Patrunjel proaspat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
21.63 g
Proteină
28.29 g
Carbohidrați
14.78 g
Energie
384.71 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

63 Minutes
Etapa 1
14 Min
Incingeti uleiul si prajiti carnea de pui, pe care presarati piper, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Etapa 2
10 Min
Stingeti cu vin si lasati sa fiarba inabusit (cu capac) inca 10 minute. Scoateti puiul din tigaie.
Etapa 3
5 Min
In grasimea lasata de pui adaugati ceapa si ardeiul tocate marunt si caliti pana se inmoaie, cca 5 minute.
Etapa 4
10 Min
Adaugati rosiile decojite si taiate cuburi mici (daca sunt din conserva, le striviti cu o furculita sau le mixati in blender), cimbrul tocat marunt si dafinul si lasati sa fiarba pana scade sosul, cam 10 minute la foc mediu.
Etapa 5
20 Min
Puneti puiul la loc in tigaie, adaugati o cana de apa, MAGGI Secretul Gustului Gaina, cateii de usturoi striviti si fierbeti inca 20 minute, pana carnea e facuta. Sosul trebuie sa scada, dar nu foarte mult.
Etapa 6
4 Min
Serviti cu mamaliguta si presarati cu patrunjel sau cu marar, in functie de preferinte.
Ostropel de pui cu mamaliga

Etapa 1 de 6

Incingeti uleiul si prajiti carnea de pui, pe care presarati piper, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

Ostropel de pui cu mamaliga

Etapa 2 de 6

Stingeti cu vin si lasati sa fiarba inabusit (cu capac) inca 10 minute. Scoateti puiul din tigaie.

Ostropel de pui cu mamaliga

Etapa 3 de 6

In grasimea lasata de pui adaugati ceapa si ardeiul tocate marunt si caliti pana se inmoaie, cca 5 minute.

Ostropel de pui cu mamaliga

Etapa 4 de 6

Adaugati rosiile decojite si taiate cuburi mici (daca sunt din conserva, le striviti cu o furculita sau le mixati in blender), cimbrul tocat marunt si dafinul si lasati sa fiarba pana scade sosul, cam 10 minute la foc mediu.

Ostropel de pui cu mamaliga

Etapa 5 de 6

Puneti puiul la loc in tigaie, adaugati o cana de apa, MAGGI Secretul Gustului Gaina, cateii de usturoi striviti si fierbeti inca 20 minute, pana carnea e facuta. Sosul trebuie sa scada, dar nu foarte mult.

Ostropel de pui cu mamaliga

Etapa 6 de 6

Serviti cu mamaliguta si presarati cu patrunjel sau cu marar, in functie de preferinte.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator