Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Lasagna cu peste
Cumpără acum

Lasagna cu peste

(0)
65 Min
Intermediar
Cumpără acum
Lasagna este unul dintre cele mai populare preparate cu specific italian. Ba mai mult decat atat, lasagna este considerat de catre unii istorici culinari unul dintre cele mai vechi tipuri de paste. Retetele de lasagna sunt numeroase, combinatiile de ingrediente sunt ingenioase, astfel ca este imposibil sa nu gasesti cel putin unul pe placul papilelor tale gustative. Daca esti un fan al lasagnei si al pestelui deopotriva, iti propunem reteta de lasagna cu peste. Aceasta este perfecta pentru o dupa-amiaza de weekend, in care iti doresti sa pregatesti o masa gustoasa si satioasa, fara a fi nevoie sa petreci ore bune in bucatarie. Din fericire, prepararea acestui tip de lasagna dureaza mai putin de saizeci de minute, iar nivelul de dificultate al retetei este mediu. Avand ingredientele necesare la dispozitie si urmand pasii in mod corespunzator, vei prepara o lasagna cu peste ca un adevarat masterchef si, bineinteles, iti vei desfata papilele gustative!

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Lapte
1  lingurita
Piper alb
45  g
Faina de grau
40  g
Unt
240  g
Ceapa
2  catei
Usturoi
100  ml
Vin
100  g
Ciuperci
100  g
Rosii
600  g
Peste
15  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
0.5  legatura
Marar
600  g
Paste (foi de lasagna)
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
66.6 g
Energie
491.9 kcal
grăsimi
10.9 g
Proteină
27.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

65 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se prepara sosul bechamel in felul urmator: se fierbe laptele si se adauga sare si putin piper alb. Cand laptele da in clocot, se presara faina si, cu un tel, se amesteca pana devine totul cremos. La final se adauga 20g unt si se omogenizeaza.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se curata cepele si usturoiul, se taie marunt si se calesc in unt.
  • Etapa 3

    3 Min
    Se adauga vinul, ciupercile taiate felii, rosiile fara pielita si seminte, taiate in cubulete, si pestele fara oase, pregatit in prealabil (fiert sau fript pe gratar).
  • Etapa 4

    2 Min
    Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si, daca e nevoie, sare.
  • Etapa 5

    4 Min
    Se amesteca totul apoi se adauga 100ml sos bechamel. Se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc.
  • Etapa 6

    1 Min
    Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
  • Etapa 7

    3 Min
    Se amesteca mararul tocat cu restul de sos bechamel si se adauga 2-3 linguri din compozitie pe fundul unui vas de yena.
  • Etapa 8

    7 Min
    Se asaza foi de lasagna si umplutura de peste. Se repeta operatiunea pana se termina toate ingredientele.
  • Etapa 9

    30 Min
    Apoi se acopera cu restul de sos bechamel si se pune preparatul la cuptor pentru 30 de minute.
Lasagna cu peste

Etapa 1 de 9

Se prepara sosul bechamel in felul urmator: se fierbe laptele si se adauga sare si putin piper alb. Cand laptele da in clocot, se presara faina si, cu un tel, se amesteca pana devine totul cremos. La final se adauga 20g unt si se omogenizeaza.

Lasagna cu peste

Etapa 2 de 9

Se curata cepele si usturoiul, se taie marunt si se calesc in unt.

Lasagna cu peste

Etapa 3 de 9

Se adauga vinul, ciupercile taiate felii, rosiile fara pielita si seminte, taiate in cubulete, si pestele fara oase, pregatit in prealabil (fiert sau fript pe gratar).

Lasagna cu peste

Etapa 4 de 9

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si, daca e nevoie, sare.

Lasagna cu peste

Etapa 5 de 9

Se amesteca totul apoi se adauga 100ml sos bechamel. Se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc.

Lasagna cu peste

Etapa 6 de 9

Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.

Lasagna cu peste

Etapa 7 de 9

Se amesteca mararul tocat cu restul de sos bechamel si se adauga 2-3 linguri din compozitie pe fundul unui vas de yena.

Lasagna cu peste

Etapa 8 de 9

Se asaza foi de lasagna si umplutura de peste. Se repeta operatiunea pana se termina toate ingredientele.

Lasagna cu peste

Etapa 9 de 9

Apoi se acopera cu restul de sos bechamel si se pune preparatul la cuptor pentru 30 de minute.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bază de lapte / cremă
  • Baza de tomate
  • Bogat in proteine
  • Buget-friendly
  • Cina
  • Cina
  • ciuperci
  • coacere
  • Continut scazut de zahar
  • Cratita / Gratina
  • Din cuptor
  • Fel principal
  • Gustare
  • International
  • Italian
  • legumele
  • Mediteranean
  • Mesa in familie
  • Paste
  • Paste / Fidea
  • Peşte
  • Pranz
  • Produse de patiserie
  • Sursa de proteine
  • Weekend-uri

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Lasagna cu sos Bechamel

    Lasagna cu sos Bechamel

    80 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL