Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gulas de vita

0
201 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

200 g
Carne tocata de vita
300 g
Vrabioara de vita
130 g
Ceapa
200 g
Ardei kapia
150 g
Morcov
6 catei
Usturoi
300 ml
Vin rosu
60 ml
Ulei de floarea soarelui
10 g
Chimen
5 g
Chilli
500 g
Cartofi
500 g
Rosii la conserva
2 lingurite
Boia dulce
15 g
Piper negru
10 g
MAGGI Felul Doi Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
385.28 kcal
Proteină
20.29 g
Carbohidrați
28.47 g
grăsimi
18.46 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

201 Minutes
Etapa 1
3 Min
Se taie carnea de vita slaba si vrabioara in cuburi.
Etapa 2
5 Min
Se feliaza morcovul, se marunteste usturoiul, se taie julienne ardeii kapia si se toaca ceapa.
Etapa 3
7 Min
Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare. Se pune vrabioara la prajit si se lasa pe foc 4-5 minute la temperatura medie.
Etapa 4
3 Min
Se adauga ceapa tocata, semintele de chimen si chili peste carnea prajita si se amesteca.
Etapa 5
35 Min
Dupa 5 minute la foc mediu, se adauga vinul in cratita, se amesteca si se lasa la foc mic timp de 30 minute.
Etapa 6
8 Min
Se adauga peste gulas cele 2 conserve de rosii intregi, apa, ardeiul, morcovii si se amesteca.
Etapa 7
60 Min
Se adauga carnea de vita slaba, MAGGI Felul Doi Legume, piperul, 1.5 lingurite de boia afumata, se amesteca si se lasa la foc mic inca 60 minute.
Etapa 8
5 Min
Se spala, se curata si se taie in doua cartofii noi si se adauga la gulas.
Etapa 9
45 Min
Se presara restul de boia, se amesteca, se acopera si se lasa la foc mic inca 40 minute.
Etapa 10
30 Min
Se ia gulasul de pe foc si se mai lasa 30 minute acoperit.
Gulas de vita

Etapa 1 de 10

Se taie carnea de vita slaba si vrabioara in cuburi.

Gulas de vita

Etapa 2 de 10

Se feliaza morcovul, se marunteste usturoiul, se taie julienne ardeii kapia si se toaca ceapa.

Gulas de vita

Etapa 3 de 10

Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare. Se pune vrabioara la prajit si se lasa pe foc 4-5 minute la temperatura medie.

Gulas de vita

Etapa 4 de 10

Se adauga ceapa tocata, semintele de chimen si chili peste carnea prajita si se amesteca.

Gulas de vita

Etapa 5 de 10

Dupa 5 minute la foc mediu, se adauga vinul in cratita, se amesteca si se lasa la foc mic timp de 30 minute.

Gulas de vita

Etapa 6 de 10

Se adauga peste gulas cele 2 conserve de rosii intregi, apa, ardeiul, morcovii si se amesteca.

Gulas de vita

Etapa 7 de 10

Se adauga carnea de vita slaba, MAGGI Felul Doi Legume, piperul, 1.5 lingurite de boia afumata, se amesteca si se lasa la foc mic inca 60 minute.

Gulas de vita

Etapa 8 de 10

Se spala, se curata si se taie in doua cartofii noi si se adauga la gulas.

Gulas de vita

Etapa 9 de 10

Se presara restul de boia, se amesteca, se acopera si se lasa la foc mic inca 40 minute.

Gulas de vita

Etapa 10 de 10

Se ia gulasul de pe foc si se mai lasa 30 minute acoperit.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator