Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Se taie carnea de vita slaba si vrabioara in cuburi.
Se feliaza morcovul, se marunteste usturoiul, se taie julienne ardeii kapia si se toaca ceapa.
Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare. Se pune vrabioara la prajit si se lasa pe foc 4-5 minute la temperatura medie.
Se adauga ceapa tocata, semintele de chimen si chili peste carnea prajita si se amesteca.
Dupa 5 minute la foc mediu, se adauga vinul in cratita, se amesteca si se lasa la foc mic timp de 30 minute.
Se adauga peste gulas cele 2 conserve de rosii intregi, apa, ardeiul, morcovii si se amesteca.
Se adauga carnea de vita slaba, MAGGI Felul Doi Legume, piperul, 1.5 lingurite de boia afumata, se amesteca si se lasa la foc mic inca 60 minute.
Se spala, se curata si se taie in doua cartofii noi si se adauga la gulas.
Se presara restul de boia, se amesteca, se acopera si se lasa la foc mic inca 40 minute.
Se ia gulasul de pe foc si se mai lasa 30 minute acoperit.