Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Borș roșu din suc de sfeclă roșie
Gulas de vita
201 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
47 17.8g / 47%
32 28.1g / 32%
21 18.6g / 21%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Gulas de vita

(0)
201 Min
Intermediar
The author of the recipe is : -

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Carne tocata de vita
300  g
Vrabioara de vita
130  g
Ceapa
200  g
Ardei kapia
150  g
Morcov
6  catei
Usturoi
300  ml
Vin rosu
60  ml
Ulei de floarea soarelui
1  lingurita
Chimen
0.33  lingurita
Chilli
500  g
Cartofi
500  g
Rosii bucati la conserva
2  lingurite
Boia dulce
1  lingurita
Piper negru
2  lingurite
MAGGI Felul Doi Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
28.14 g
Energie
376.06 kcal
grăsimi
17.83 g
Proteină
18.63 g
Informatie per portie

Instructiuni

201 Minutes
  • Etapa 1

    3 Min
    Se taie carnea de vita slaba si vrabioara in cuburi.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se feliaza morcovul, se marunteste usturoiul, se taie julienne ardeii kapia si se toaca ceapa.
  • Etapa 3

    7 Min
    Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare. Se pune vrabioara la prajit si se lasa pe foc 4-5 minute la temperatura medie.
  • Etapa 4

    3 Min
    Se adauga ceapa tocata, semintele de chimen si chili peste carnea prajita si se amesteca.
  • Etapa 5

    35 Min
    Dupa 5 minute la foc mediu, se adauga vinul in cratita, se amesteca si se lasa la foc mic timp de 30 minute.
  • Etapa 6

    8 Min
    Se adauga peste gulas cele 2 conserve de rosii intregi, apa, ardeiul, morcovii si se amesteca.
  • Etapa 7

    60 Min
    Se adauga carnea de vita slaba, MAGGI Felul Doi Legume, piperul, 1.5 lingurite de boia afumata, se amesteca si se lasa la foc mic inca 60 minute.
  • Etapa 8

    5 Min
    Se spala, se curata si se taie in doua cartofii noi si se adauga la gulas.
  • Etapa 9

    45 Min
    Se presara restul de boia, se amesteca, se acopera si se lasa la foc mic inca 40 minute.
  • Etapa 10

    30 Min
    Se ia gulasul de pe foc si se mai lasa 30 minute acoperit.
Gulas de vita

Etapa 1 de 10

Se taie carnea de vita slaba si vrabioara in cuburi.

Gulas de vita

Etapa 2 de 10

Se feliaza morcovul, se marunteste usturoiul, se taie julienne ardeii kapia si se toaca ceapa.

Gulas de vita

Etapa 3 de 10

Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare. Se pune vrabioara la prajit si se lasa pe foc 4-5 minute la temperatura medie.

Gulas de vita

Etapa 4 de 10

Se adauga ceapa tocata, semintele de chimen si chili peste carnea prajita si se amesteca.

Gulas de vita

Etapa 5 de 10

Dupa 5 minute la foc mediu, se adauga vinul in cratita, se amesteca si se lasa la foc mic timp de 30 minute.

Gulas de vita

Etapa 6 de 10

Se adauga peste gulas cele 2 conserve de rosii intregi, apa, ardeiul, morcovii si se amesteca.

Gulas de vita

Etapa 7 de 10

Se adauga carnea de vita slaba, MAGGI Felul Doi Legume, piperul, 1.5 lingurite de boia afumata, se amesteca si se lasa la foc mic inca 60 minute.

Gulas de vita

Etapa 8 de 10

Se spala, se curata si se taie in doua cartofii noi si se adauga la gulas.

Gulas de vita

Etapa 9 de 10

Se presara restul de boia, se amesteca, se acopera si se lasa la foc mic inca 40 minute.

Gulas de vita

Etapa 10 de 10

Se ia gulasul de pe foc si se mai lasa 30 minute acoperit.

Reteta in format PDF