Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

0
227 Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

400 g
Fasole albe
5 g
Piper negru
3 frunze
Dafin
110 g
Ceapa
20 g
Sos de mustar
100 ml
Ulei de floarea soarelui
1 lingurita
Boia dulce
4 catei
Usturoi

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
356.27 kcal
Carbohidrați
25.45 g
Proteină
7.42 g
grăsimi
25.77 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

227 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.
Etapa 2
180 Min
Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.
Etapa 3
2 Min
La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.
Etapa 4
3 Min
Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.
Etapa 5
4 Min
Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.
Etapa 6
1 Min
Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.
Etapa 7
1 Min
In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.
Etapa 8
30 Min
Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.
Etapa 9
1 Min
Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.
Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 1 de 9

Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 2 de 9

Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 3 de 9

La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 4 de 9

Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 5 de 9

Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 6 de 9

Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 7 de 9

In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 8 de 9

Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 9 de 9

Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator