Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

0
132 Min
Provocator

Ingrediente

-
20 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 20 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1 kg
Ficat de pui
500 g
Carne de pui
6 
Oua
2 legaturi
Patrunjel verde
2 legaturi
Marar
600 g
Ciuperci
120 g
Ardei rosu
5 g
MAGGI Secretul Gustului Gaina
5 g
Piper negru
220 g
Ceapa
1 legatura
Ceapa verde
5 g
Sare
10 ml
Ulei de floarea soarelui

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
156.07 kcal
Proteină
17.41 g
Carbohidrați
3.87 g
grăsimi
7.74 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

132 Minutes
Etapa 1
3 Min
Curatam si spalam bine ficateii si carnea de pui, dupa care le punem la scurs.
Etapa 2
32 Min
Punem carnea de pui intr-o cratita si adaugam apa cat sa o acopere bine, punem sare dupa gust si lasam la fiert 15 minute. Apoi adaugam si ficatul si mai lasam la fiert inca 10-15 minute. Dupa ce carnea si ficatul au fiert suficient, le scoatem intr-o strecuratoare si le lasam sa se racoreasca putin.
Etapa 3
7 Min
Intre timp, curatam ceapa uscata, o tocam si o calim intr-o tigaie cu putin ulei.
Etapa 4
15 Min
Curatam si spalam ciupercile, le taiem cubulete si le punem la calit intr-o alta tigaie cu putin ulei.
Etapa 5
10 Min
Firele de ceapa verde le curatam, le spalam bine, apoi le taiem rondele mici. Spalam ardeiul, ii indepartam cotorul si il curatam de seminte, apoi il taiem cubulete. Spalam bine patrunjelul si mararul, indepartam coditele si il tocam foarte marunt.
Etapa 6
10 Min
Luam o tigaie in care punem putin ulei, adaugam ceapa verde si o lasam 3-4 minute la calit. Peste ceapa verde adaugam ardeiul taiat cubulete, amestecam si mai lasam la calit alte 3-4 minute. Dupa ce am calit usor si ardeiul si ceapa verde, tragem tigaia de pe foc, adaugam patrunjelul verde tocat si amestecam.
Etapa 7
10 Min
Dupa ce avem totul pregatit, incepem sa pregatim compozitia pentru drob. Punem ficatul, carnea de pui si ceapa uscata (nu punem ceapa verde) in masina de tocat carne sau intr-un robot de bucatarie si le mixam pana obtinem aproape o pasta. Pune pasta obtinuta intr-un castron, adauga legumele calite, 2 lingurite de MAGGI Secretul Gustului Gaina, condimenteaza cu piper dupa gust si sare daca mai este nevoie, apoi amesteca totul pana se omogenizeaza.
Etapa 8
5 Min
In compozitia rezultata adauga cele 6 oua batute in prealabil si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena de drob.
Etapa 9
5 Min
Ungem doua tavi de chec cu unt si le tapetam cu faina, dupa care punem in tavi compozitia de drob, avand grija sa fie indesata, fara goluri.
Etapa 10
30 Min
Dam droburile la cuptor si le coacem pentru aproximativ 25-35 de minute, in cuptorul preincalzit. Dupa ce drobul s-a copt, il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca complet in tava. Nu il scoatem cat este cald din tava pentru ca riscam sa se imprastie.
Etapa 11
5 Min
Dupa ce s-a racit, il scoatem din tava, il taiem felii si il servim alaturi de alte bunatati de pe masa de Paste.
Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 1 de 11

: Ficat de pui, Carne de pui

Curatam si spalam bine ficateii si carnea de pui, dupa care le punem la scurs.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 2 de 11

: Ficat de pui, Carne de pui

Punem carnea de pui intr-o cratita si adaugam apa cat sa o acopere bine, punem sare dupa gust si lasam la fiert 15 minute. Apoi adaugam si ficatul si mai lasam la fiert inca 10-15 minute. Dupa ce carnea si ficatul au fiert suficient, le scoatem intr-o strecuratoare si le lasam sa se racoreasca putin.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 3 de 11

: Ceapa, Ulei de floarea soarelui

Intre timp, curatam ceapa uscata, o tocam si o calim intr-o tigaie cu putin ulei.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 4 de 11

: Ciuperci, Ulei de floarea soarelui

Curatam si spalam ciupercile, le taiem cubulete si le punem la calit intr-o alta tigaie cu putin ulei.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 5 de 11

: Marar, Ardei rosu, Ceapa, Ceapa verde

Firele de ceapa verde le curatam, le spalam bine, apoi le taiem rondele mici. Spalam ardeiul, ii indepartam cotorul si il curatam de seminte, apoi il taiem cubulete. Spalam bine patrunjelul si mararul, indepartam coditele si il tocam foarte marunt.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 6 de 11

: Ardei rosu, Ceapa verde, Ulei de floarea soarelui

Luam o tigaie in care punem putin ulei, adaugam ceapa verde si o lasam 3-4 minute la calit. Peste ceapa verde adaugam ardeiul taiat cubulete, amestecam si mai lasam la calit alte 3-4 minute. Dupa ce am calit usor si ardeiul si ceapa verde, tragem tigaia de pe foc, adaugam patrunjelul verde tocat si amestecam.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 7 de 11

: Ficat de pui, Carne de pui, Ciuperci, Ardei rosu, MAGGI Secretul Gustului Gaina, Ceapa, Ceapa verde

Dupa ce avem totul pregatit, incepem sa pregatim compozitia pentru drob. Punem ficatul, carnea de pui si ceapa uscata (nu punem ceapa verde) in masina de tocat carne sau intr-un robot de bucatarie si le mixam pana obtinem aproape o pasta. Pune pasta obtinuta intr-un castron, adauga legumele calite, 2 lingurite de MAGGI Secretul Gustului Gaina, condimenteaza cu piper dupa gust si sare daca mai este nevoie, apoi amesteca totul pana se omogenizeaza.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 8 de 11

: Oua

In compozitia rezultata adauga cele 6 oua batute in prealabil si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena de drob.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 9 de 11

Ungem doua tavi de chec cu unt si le tapetam cu faina, dupa care punem in tavi compozitia de drob, avand grija sa fie indesata, fara goluri.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 10 de 11

Dam droburile la cuptor si le coacem pentru aproximativ 25-35 de minute, in cuptorul preincalzit. Dupa ce drobul s-a copt, il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca complet in tava. Nu il scoatem cat este cald din tava pentru ca riscam sa se imprastie.

Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

Etapa 11 de 11

Dupa ce s-a racit, il scoatem din tava, il taiem felii si il servim alaturi de alte bunatati de pe masa de Paste.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator