Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Drob de porc
Cumpără acum

Drob de porc

(0)
48 Min
Intermediar
Cumpără acum
Daca in preajma Craciunului cauti sa prepari un drob de porc reteta traditionala, iata care sunt pasii spre una dintre cele mai gustoase retete culinare.

Ingrediente

5 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 5 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
150  g
Ceapa
100  g
Paine
2 
Oua
10  g
Piper negru
1  legatura
Patrunjel verde
2  lingurite
MAGGI Secretul Gustului Legume
10  g
Nucsoara
50  g
Unt
1  kg
Carne de porc si maruntaie
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
15.5 g
Energie
484.6 kcal
grăsimi
24.1 g
Proteină
48.9 g
Informatie per portie

Instructiuni

48 Minutes
  • Etapa 1

    20 Min
    Maruntaiele de porc se fierb impreuna cu MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 2

    10 Min
    Dupa ce s-au fiert, se scot pe un platou pentru a se raci, iar ulterior se toaca si se amesteca cu ceapa, painea, piperul, putin patrunjel, nucsoara si MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 3

    15 Min
    Pe fundul vasului yena se pun ouale crude, nebatute, apoi compozitia si se da la cuptor, la foc mic.
  • Etapa 4

    3 Min
    Cand este copt se scoate drobul si se aseaza intors pe un platou.
Drob de porc

Etapa 1 de 4

Maruntaiele de porc se fierb impreuna cu MAGGI Secretul Gustului Legume.

Drob de porc

Etapa 2 de 4

Dupa ce s-au fiert, se scot pe un platou pentru a se raci, iar ulterior se toaca si se amesteca cu ceapa, painea, piperul, putin patrunjel, nucsoara si MAGGI Secretul Gustului Legume.

Drob de porc

Etapa 3 de 4

Pe fundul vasului yena se pun ouale crude, nebatute, apoi compozitia si se da la cuptor, la foc mic.

Drob de porc

Etapa 4 de 4

Cand este copt se scoate drobul si se aseaza intors pe un platou.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Altele
  • Altele
  • Altele
  • Bogat in proteine
  • Bucatarie europeana
  • Bucatarie locala
  • Bufet
  • Carne de porc
  • Cina
  • Cina usoara
  • Coacere
  • Craciun
  • Cu carne
  • Cu oua
  • Fel principal
  • La cuptor
  • Mese in familie
  • Moștenire
  • Oua
  • Produse de patiserie
  • Sursa de proteina
  • Toamna
  • Ziua Recunostintei

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

    Drob din ficatei de pui, carne de pui si ciuperci

    132 Min Intermediar
  • Drob de miel

    Drob de miel

    160 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL