Couscous marocan cu vita

bookmark_borderFel principal people2 access_time30 - 60 minute Usor
Aceasta reteta marocana este adaptata bucatariei romanesti dar pastreaza esenta mancarurilor africane.

Ingrediente

  • 400g couscous
  • 400ml apa
  • 200g bacon
  • 150g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100ml ulei de masline

Mod de preparare

  1. Se lasa la umflat couscous-ul impreuna cu MAGGI Secretul Gustului Legume in apa clocotita.

  2. Se pune la calit baconul.

  3. Se adauga ceapa tocata matunt peste bacon si se lasa pana devine translucida.

  4. Se adauga carnea tocata de vita si se caleste pana se evapora apa lasata de carne.

  5. Se adauga pasta de tomate si boiaua si se amesteca bine.

  6. Se toarna couscous-ul fiert peste amestecul de carne , se amesteca si se mai lasa aprox. 10 minute pe foc.

Serveste imediat, cat inca e cald, cu verdeata presarata deasupra, dupa preferinte.

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta