Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba radauteana

0
69 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

2 l
Apa
500 g
Carne de pui
60 g
Morcovi
100 g
Ardei gras
150 g
Ceapa
18 g
MAGGI Cub Legume
500 g
Smantana
3 
Oua
8 lingurite
Otet
1 catel
Usturoi
1 legatura
Patrunjel verde
1 legatura
Leustean

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
383.79 kcal
Proteină
27.78 g
Carbohidrați
11.21 g
grăsimi
24.55 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

69 Minutes
Etapa 1
30 Min
Se pun la fiert in apa pulpele si legumele impreuna cu 1 MAGGI Cub Legume. Se lasa la fiert pana ce carnea se desprinde de pe os.
Etapa 2
5 Min
Se strecoara supa obtinuta de la pui.
Etapa 3
10 Min
Se taie in bucati mici carnea si se pune inapoi in supa, la fiert.
Etapa 4
2 Min
Se adauga inca 1 Cub MAGGI de Legume.
Etapa 5
7 Min
Intre timp, se bat smantana si galbenusurile de ou.
Etapa 6
5 Min
Cand da in clocot supa, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.
Etapa 7
10 Min
Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita si se mai fierbe cateva minute.
Ciorba radauteana

Etapa 1 de 7

Se pun la fiert in apa pulpele si legumele impreuna cu 1 MAGGI Cub Legume. Se lasa la fiert pana ce carnea se desprinde de pe os.

Ciorba radauteana

Etapa 2 de 7

Se strecoara supa obtinuta de la pui.

Ciorba radauteana

Etapa 3 de 7

Se taie in bucati mici carnea si se pune inapoi in supa, la fiert.

Ciorba radauteana

Etapa 4 de 7

Se adauga inca 1 Cub MAGGI de Legume.

Ciorba radauteana

Etapa 5 de 7

Intre timp, se bat smantana si galbenusurile de ou.

Ciorba radauteana

Etapa 6 de 7

Cand da in clocot supa, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.

Ciorba radauteana

Etapa 7 de 7

Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita si se mai fierbe cateva minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator