Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de pui

0
87 Min
Uşor

Ingrediente

-
10 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1 kg
Carne de pui
300 g
Cartofi
60 g
Morcov
150 g
Ardei gras
250 g
Telina
200 g
Dovlecel
100 g
Ceapa
1 legatura
Marar proaspat
1 
Ou
10 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
10 g
MAGGI Bors Legume
3 l
Apa plata
350 g
Rosii
1 legatura
Leustean
100 g
Fidea

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
285.3 kcal
Proteină
24.33 g
Carbohidrați
17.44 g
grăsimi
12.51 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

87 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se opareste carnea in apa fierbinte, se clateste si se pune la fiert in 3 litri de apa rece cu o lingura de MAGGI Secretul Gustului de Legume.
Etapa 2
20 Min
Se lasa la foc mic si intre timp se caleste ceapa, morcovul taiat rondele, apoi ardeiul gras si dovlecelul taiati cubulete.
Etapa 3
7 Min
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete si se mai lasa 6-7 minute pe foc.
Etapa 4
30 Min
Peste carne se adauga apoi telina si cartofii taiati cubulete, impreuna cu legumele calite, si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 de minute.
Etapa 5
5 Min
Dupa ce au fiert toate legumele, se adauga fideaua impreuna cu o lingura de MAGGI Bors cu Legume si se fierbe inca aproximativ 5 minute.
Etapa 6
5 Min
Se opreste focul si la final se adauga oul batut, apoi mararul si leusteanul tocat.
Ciorba de pui

Etapa 1 de 6

Se opareste carnea in apa fierbinte, se clateste si se pune la fiert in 3 litri de apa rece cu o lingura de MAGGI Secretul Gustului de Legume.

Ciorba de pui

Etapa 2 de 6

Se lasa la foc mic si intre timp se caleste ceapa, morcovul taiat rondele, apoi ardeiul gras si dovlecelul taiati cubulete.

Ciorba de pui

Etapa 3 de 6

Cand legumele s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete si se mai lasa 6-7 minute pe foc.

Ciorba de pui

Etapa 4 de 6

Peste carne se adauga apoi telina si cartofii taiati cubulete, impreuna cu legumele calite, si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 de minute.

Ciorba de pui

Etapa 5 de 6

Dupa ce au fiert toate legumele, se adauga fideaua impreuna cu o lingura de MAGGI Bors cu Legume si se fierbe inca aproximativ 5 minute.

Ciorba de pui

Etapa 6 de 6

Se opreste focul si la final se adauga oul batut, apoi mararul si leusteanul tocat.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator