Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Se opareste carnea in apa fierbinte, se clateste si se pune la fiert in 3 litri de apa rece cu o lingura de MAGGI Secretul Gustului de Legume.
Se lasa la foc mic si intre timp se caleste ceapa, morcovul taiat rondele, apoi ardeiul gras si dovlecelul taiati cubulete.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete si se mai lasa 6-7 minute pe foc.
Peste carne se adauga apoi telina si cartofii taiati cubulete, impreuna cu legumele calite, si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 de minute.
Dupa ce au fiert toate legumele, se adauga fideaua impreuna cu o lingura de MAGGI Bors cu Legume si se fierbe inca aproximativ 5 minute.
Se opreste focul si la final se adauga oul batut, apoi mararul si leusteanul tocat.