Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de peste

0
62 Min
Intermediar

Ingrediente

-
10 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

5 
Peste
50 g
Morcov
80 g
Telina
30 g
Ardei iute
100 g
Oua
1 legatura
Patrunjel proaspat
1 legatura
Leustean
5 g
MAGGI Bors Legume
100 g
Ceapa
250 g
Cartofi
200 g
Rosii

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
739.57 kcal
Proteină
99.01 g
Carbohidrați
6.29 g
grăsimi
32.64 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

62 Minutes
Etapa 1
5 Min
Luam 5 bucati potrivite de peste, pe care le taiem in jumatati.
Etapa 2
5 Min
Curatam legumele, le taiem maruntel si incepem sa le adaugam pe rand in apa care fierbe (aproximativ 3l).
Etapa 3
30 Min
Rosiile vor fi adaugate abia dupa ce legumele au fiert timp de 30 de minute.
Etapa 4
15 Min
Dupa ce rosiile s-au inmuiat, adaugam o lingura de MAGGI Bors cu legume, apoi pestele pentru 15 minute.
Etapa 5
5 Min
La sfarsit batem cele doua oua pe care le turnam in ciorba, amestecand cu furculita deasupra pentru a se forma acei franjuri alb-galbui. In termeni culinari, acest procedeu se numeste "a drege ciorba".
Etapa 6
2 Min
Presaram leusteanul si patrunjelul tocat maruntel, acoperim cu un capac pentru a pastra aromele imbietoare si inchidem focul.
Ciorba de peste

Etapa 1 de 6

Luam 5 bucati potrivite de peste, pe care le taiem in jumatati.

Ciorba de peste

Etapa 2 de 6

Curatam legumele, le taiem maruntel si incepem sa le adaugam pe rand in apa care fierbe (aproximativ 3l).

Ciorba de peste

Etapa 3 de 6

Rosiile vor fi adaugate abia dupa ce legumele au fiert timp de 30 de minute.

Ciorba de peste

Etapa 4 de 6

Dupa ce rosiile s-au inmuiat, adaugam o lingura de MAGGI Bors cu legume, apoi pestele pentru 15 minute.

Ciorba de peste

Etapa 5 de 6

La sfarsit batem cele doua oua pe care le turnam in ciorba, amestecand cu furculita deasupra pentru a se forma acei franjuri alb-galbui. In termeni culinari, acest procedeu se numeste "a drege ciorba".

Ciorba de peste

Etapa 6 de 6

Presaram leusteanul si patrunjelul tocat maruntel, acoperim cu un capac pentru a pastra aromele imbietoare si inchidem focul.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator