Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de fasole cu afumatura

1
96 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

200 g
Fasole uscata
1.67 l
Apa
18 g
MAGGI Cub Legume
100 g
Bacon
50 ml
Ulei de floarea soarelui
100 g
Morcov
100 g
Telina
50 g
Ceapa
0.5 lingurita
Cimbru uscat
30 g
Pasta de tomate
100 g
Rosii
0.5 lingurita
Sare

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
344.1 kcal
Proteină
17.42 g
Carbohidrați
36.47 g
grăsimi
14.69 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

96 Minutes
Etapa 1
35 Min
Se fierbe fasolea in 1 1/2l apa timp de 30 minute, apoi se schimba apa, se adauga aceeasi cantitate si se sfarama MAGGI Cub Legume inauntru.
Etapa 2
5 Min
Se taie marunt baconul si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei.
Etapa 3
30 Min
Se adauga legumele (fara rosii) taiate marunt, in prealabil, se adauga cimbrul si se lasa la fiert pe foc mic spre mediu.
Etapa 4
15 Min
Cand legumele sunt aproape gata, se adauga pasta de tomate si rosiile taiate cuburi, se mai adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert, in continuare.
Etapa 5
10 Min
Cand fasolea e fiarta, se pune peste ea compozitia de legume la tigaie si se mai fierbe 10 minute.
Etapa 6
1 Min
Se condimenteaza cu sare dupa gust si se ia de pe foc.
Ciorba de fasole cu afumatura

Etapa 1 de 6

Se fierbe fasolea in 1 1/2l apa timp de 30 minute, apoi se schimba apa, se adauga aceeasi cantitate si se sfarama MAGGI Cub Legume inauntru.

Ciorba de fasole cu afumatura

Etapa 2 de 6

Se taie marunt baconul si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei.

Ciorba de fasole cu afumatura

Etapa 3 de 6

Se adauga legumele (fara rosii) taiate marunt, in prealabil, se adauga cimbrul si se lasa la fiert pe foc mic spre mediu.

Ciorba de fasole cu afumatura

Etapa 4 de 6

Cand legumele sunt aproape gata, se adauga pasta de tomate si rosiile taiate cuburi, se mai adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert, in continuare.

Ciorba de fasole cu afumatura

Etapa 5 de 6

Cand fasolea e fiarta, se pune peste ea compozitia de legume la tigaie si se mai fierbe 10 minute.

Ciorba de fasole cu afumatura

Etapa 6 de 6

Se condimenteaza cu sare dupa gust si se ia de pe foc.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator