Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de burta

0
73Min
Provocator

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

50 g
Sare
4 catei
Usturoi
2 linguri
Otet
250 g
Smantana
20 g
Hrean
200 ml
Apa
50 g
Ceapa
70 g
Morcov
100 g
Oua
60 g
Pastarnac
200 g
Burta de vita
1 bucata
Picior de vita

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
364.51 kcal
Carbohidrați
8.29 g
Proteină
11.9 g
grăsimi
31.06 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

73 Minutes
Etapa 1
30 Min
Burta si piciorul de vita se pun in apa rece la fiert, se spumeaza si se lasa la foc potrivit.
Etapa 2
20 Min
Se curata si se adauga morcovii taiati felii, pastarnacul taiat cuburi si ceapa tocata marunt, se lasa la foc pana se fierbe burta, apoi se strecoara.
Etapa 3
3 Min
Burta se taie apoi fideluta si se adauga inapoi in zeama ramasa de la fiert impreuna cu cele 2 Cuburi MAGGI de Vita.
Etapa 4
5 Min
Se pune la foc si se da mai incet atunci cand ajunge sa clocoteasca.
Etapa 5
3 Min
Se amesteca 5 galbenusuri cu smantana, sare si piper.
Etapa 6
3 Min
Din zeama fierbinte se pune putin cate putin in amestecul de smantana, pana cand ajunge aproape de temperatura compozitiei din oala.
Etapa 7
5 Min
Apoi, se adauga compozitia in oala, impreuna cu piciorul de vita si legumele fierte si se ia de pe foc.
Etapa 8
2 Min
La servire, se acreste cu otet sau zeama de lamaie.
Etapa 9
2 Min
Se poate adauga in ciorba si usturoi pisat cu hrean ras si putina smantana.
Ciorba de burta

Etapa 1 de 9

Burta si piciorul de vita se pun in apa rece la fiert, se spumeaza si se lasa la foc potrivit.

Ciorba de burta

Etapa 2 de 9

Se curata si se adauga morcovii taiati felii, pastarnacul taiat cuburi si ceapa tocata marunt, se lasa la foc pana se fierbe burta, apoi se strecoara.

Ciorba de burta

Etapa 3 de 9

Burta se taie apoi fideluta si se adauga inapoi in zeama ramasa de la fiert impreuna cu cele 2 Cuburi MAGGI de Vita.

Ciorba de burta

Etapa 4 de 9

Se pune la foc si se da mai incet atunci cand ajunge sa clocoteasca.

Ciorba de burta

Etapa 5 de 9

Se amesteca 5 galbenusuri cu smantana, sare si piper.

Ciorba de burta

Etapa 6 de 9

Din zeama fierbinte se pune putin cate putin in amestecul de smantana, pana cand ajunge aproape de temperatura compozitiei din oala.

Ciorba de burta

Etapa 7 de 9

Apoi, se adauga compozitia in oala, impreuna cu piciorul de vita si legumele fierte si se ia de pe foc.

Ciorba de burta

Etapa 8 de 9

La servire, se acreste cu otet sau zeama de lamaie.

Ciorba de burta

Etapa 9 de 9

Se poate adauga in ciorba si usturoi pisat cu hrean ras si putina smantana.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator