Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiftelute de post

0
80 Min

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

200 g
Cartofi
200 g
Ciuperci
20 g
Orez
90 g
Ceapa
1 legatura
Marar
1 legatura
Patrunjel verde
50 ml
Ulei de floarea soarelui
15 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
50 g
Faina de grau

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
239.42 kcal
Proteină
5.99 g
Carbohidrați
24.92 g
grăsimi
13.4 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

80 Minutes
Etapa 1
25 Min
Orezul se va fierbe separat, in putina apa sarata, 20 - 30 minute - pana cand orezul este foarte bine fiert si apa a scazut aproape complet. Se foloseste orez romanesc care se leaga la fiert deoarece astfel se va lega si compozitia fara ou.
Etapa 2
15 Min
Se pun la fiert cartofii.
Etapa 3
5 Min
Ceapa se caleste in ulei.
Etapa 4
5 Min
Se adauga ciupercile taiate, 1/2 lingurita MAGGI Secretul Gustului Legume si se lasa sa scada bine.
Etapa 5
10 Min
Se prepara un piure din cartofii pasati,la care se adauga ceapa si ciupercile calite, patrunjelul tocat, orezul fiert si 3 linguri de faina.
Etapa 6
5 Min
Se potriveste compozitia de sare si piper, se poate adauga si o lingura de boia dulce.
Etapa 7
15 Min
Din aceasta compozitie se formeaza cu mainile umezite chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Chiftelute de post

Etapa 1 de 7

Orezul se va fierbe separat, in putina apa sarata, 20 - 30 minute - pana cand orezul este foarte bine fiert si apa a scazut aproape complet. Se foloseste orez romanesc care se leaga la fiert deoarece astfel se va lega si compozitia fara ou.

Chiftelute de post

Etapa 2 de 7

Se pun la fiert cartofii.

Chiftelute de post

Etapa 3 de 7

Ceapa se caleste in ulei.

Chiftelute de post

Etapa 4 de 7

Se adauga ciupercile taiate, 1/2 lingurita MAGGI Secretul Gustului Legume si se lasa sa scada bine.

Chiftelute de post

Etapa 5 de 7

Se prepara un piure din cartofii pasati,la care se adauga ceapa si ciupercile calite, patrunjelul tocat, orezul fiert si 3 linguri de faina.

Chiftelute de post

Etapa 6 de 7

Se potriveste compozitia de sare si piper, se poate adauga si o lingura de boia dulce.

Chiftelute de post

Etapa 7 de 7

Din aceasta compozitie se formeaza cu mainile umezite chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator