Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Bors rosu cu cartofi
Cumpără acum

Bors rosu cu cartofi

(0)
43 Min
Intermediar
Cumpără acum
Iata un bors ce va uni intreaga familie la masa. Doar spune-le ce ii asteapta la cina si cu siguranta ii vei surprinde placut!

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
10  g
MAGGI Bors Legume
80  g
Sfecla rosie
250  g
Cartofi
1 
Oua
100  g
Smantana
1  lingurita
Sare
1  l
Apa
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
13.6 g
Energie
126 kcal
grăsimi
5.2 g
Proteină
5.2 g
Informatie per portie

Instructiuni

43 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se rade jumatate de sfecla si se pune la fiert in apa cu sare.
  • Etapa 2

    5 Min
    Dupa 15 minute, se adauga si cartofii taiati cuburi.
  • Etapa 3

    3 Min
    Cand legumele sunt fierte, se aduga MAGGI Bors cu Legume si restul de sfecla taiata marunt.
  • Etapa 4

    15 Min
    Se mai lasa la fiert 15 minute.
  • Etapa 5

    3 Min
    Se pastreaza doar galbenusul de la ou si se bate bine cu smantana.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se drege borsul cu amestecul de smantana.
Bors rosu cu cartofi

Etapa 1 de 6

Se rade jumatate de sfecla si se pune la fiert in apa cu sare.

Bors rosu cu cartofi

Etapa 2 de 6

Dupa 15 minute, se adauga si cartofii taiati cuburi.

Bors rosu cu cartofi

Etapa 3 de 6

Cand legumele sunt fierte, se aduga MAGGI Bors cu Legume si restul de sfecla taiata marunt.

Bors rosu cu cartofi

Etapa 4 de 6

Se mai lasa la fiert 15 minute.

Bors rosu cu cartofi

Etapa 5 de 6

Se pastreaza doar galbenusul de la ou si se bate bine cu smantana.

Bors rosu cu cartofi

Etapa 6 de 6

Se drege borsul cu amestecul de smantana.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
20 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Buget-friendly
  • Cartofi
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu oua
  • european
  • Fierbere
  • Gătit în ghiveci
  • Gătit lent
  • Gustare
  • Iarna
  • International
  • legumele
  • Mesa in familie
  • ouă
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sare scăzută
  • Sub 300 Kcal
  • Supa
  • Supă
  • supe
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Bors cu legume

    Bors cu legume

    86 Min Intermediar
  • Bors de peste

    Bors de peste

    54 Min Intermediar
  • Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

    Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

    48 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL