Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciorba de cartofi cu fasole
Cumpără acum

Ciorba de cartofi cu fasole

(0)
40 Min
Uşor
Cumpără acum
Ciorba de fasole ne aduce mereu aminte de acasa. Incearca si tu reteta noastra!

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Bacon
4  l
Apa
400  g
Ardei gras
80  g
Morcov
200  g
Ceapa
400  g
Fasole la conserva
20  g
Tarhon uscat
100  ml
Otet
50  g
Faina de grau
1 
Ou
50  ml
Ulei de floarea soarelui
10  g
Boia dulce
2  l
Apa
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
19 g
Energie
218.9 kcal
grăsimi
9 g
Proteină
15.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

40 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Bucatile de costita se prajesc intr-o tigaie.
  • Etapa 2

    20 Min
    Se pune la fiert apa, ardeiul gras, morcovul, ceapa taiata marunt si bucatile de costita prajite.
  • Etapa 3

    5 Min
    Cand s-au fiert putin, se adauga boabele de fasole, tarhonul taiat marunt, otetul si MAGGI bors cu legume.
  • Etapa 4

    10 Min
    Se drege cu faina si un ou, iar la sfarsit se pune un pic de ulei incins si boia.
Ciorba de cartofi cu fasole

Etapa 1 de 4

Bucatile de costita se prajesc intr-o tigaie.

Ciorba de cartofi cu fasole

Etapa 2 de 4

Se pune la fiert apa, ardeiul gras, morcovul, ceapa taiata marunt si bucatile de costita prajite.

Ciorba de cartofi cu fasole

Etapa 3 de 4

Cand s-au fiert putin, se adauga boabele de fasole, tarhonul taiat marunt, otetul si MAGGI bors cu legume.

Ciorba de cartofi cu fasole

Etapa 4 de 4

Se drege cu faina si un ou, iar la sfarsit se pune un pic de ulei incins si boia.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
11 + 4 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Bogat in proteine
  • Britanic
  • Continut scazut de zahar
  • Familie prietenoasa
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Local
  • Pranz
  • Sare scăzută
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta

    73 Min Provocator
  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar
  • Ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

    51 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    66 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL