Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Somon la tigaie
18 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
58 21.9g / 58%
5 4.7g / 5%
37 32.2g / 37%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Somon la tigaie

(0)
18 Min
Uşor
Intotdeauna cand cumperi somon trebuie sa fi atent la cateva lucruri: in primul rand, carnea pestelui trebuie sa aiba o tenta lucioasa, o textura ferma, o culoare dechisa (roz spre portocaliu) si un miros placut, marin. Somonul care este oceanic, nu cel care provine din crescatorii, este superior pentru ca este hranit mult mai sanatos si curat, iar asta inseamna ca este un aliment usor digerabil, care nu necesita prea mare efort din partea digestiei. Somonul contine o cantitate apreciabila de Omega-3 si uleiuri esentiale. Este o proteina de inalta calitate. Acesta este secretul pentru care somonul imbunatateste nu numai starea de spirit ci si memoria. In plus, Omega-3 reduce riscul de depresie. Somonul mai este recomandat si pentru ca previne formarea cheagurilor de sange (pe cale de consecinta a accidentelor vasculare cerebrale), scade tensiunea si colesterolul, imbunatateste somnul si scade riscul bolilor de inima. Atatea motive in plus sa incerci Reteta somon la tigaie!
The author of the recipe is : -

Ingrediente

2 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Somon
0.25  lingurita
Rozmarin uscat
20  g
Lamaie
4  catei
Usturoi
1  legatura
Patrunjel verde
30  ml
Ulei de masline

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
4.74 g
Energie
348.43 kcal
grăsimi
21.94 g
Proteină
32.21 g
Informatie per portie

Instructiuni

18 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se presara MAGGI Secretul Gustului Legume si rozmarinul peste rondelele de somon si se pun la prajit la foc mic, in tigaie cu foarte putin ulei.
  • Etapa 2

    5 Min
    Din cateii de usturoi se face putin mujdei care se adauga treptat, cu o lingura, peste somon in tigaie, pentru un gust mai bun.
  • Etapa 3

    3 Min
    Cand rondele de somon s-au rumenit pe ambele parti se scot pe farfurie si se servesc cu lamaie si patrunjel.
Somon la tigaie

Etapa 1 de 3

Se presara MAGGI Secretul Gustului Legume si rozmarinul peste rondelele de somon si se pun la prajit la foc mic, in tigaie cu foarte putin ulei.

Somon la tigaie

Etapa 2 de 3

Din cateii de usturoi se face putin mujdei care se adauga treptat, cu o lingura, peste somon in tigaie, pentru un gust mai bun.

Somon la tigaie

Etapa 3 de 3

Cand rondele de somon s-au rumenit pe ambele parti se scot pe farfurie si se servesc cu lamaie si patrunjel.

Reteta in format PDF