Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Varza calita cu orez

0
95 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1 capatana
Varza
100 g
Ceapa
60 ml
Ulei de floarea soarelui
100 g
Orez alb
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
5 g
Sare
5 g
Piper negru
10 g
Cimbru uscat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
15.54 g
Energie
287.33 kcal
Carbohidrați
34.12 g
Proteină
4.49 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

95 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se taie varza fideluta si se marunteste ceapa.
Etapa 2
20 Min
Se pune la calit ceapa. Se adauga varza si orezul si se calesc bine.
Etapa 3
2 Min
Se adauga MAGGI Felul Doi Legume si se mai lasa 2 minute pe foc.
Etapa 4
60 Min
Se transfera totul intr-o tava si se introduce in cuptorul preincalzit la 180C timp de 1h pana se reduce din lichid.
Etapa 5
1 Min
Se adauga putina apa inainte de a introduce tava in cuptor, in cazul in care nu este lichid suficient.
Etapa 6
2 Min
Se scoate tava din cuptor si se asezoneaza cu sare si piper. Se presara cimbru deasupra.
Varza calita cu orez

Etapa 1 de 6

Se taie varza fideluta si se marunteste ceapa.

Varza calita cu orez

Etapa 2 de 6

Se pune la calit ceapa. Se adauga varza si orezul si se calesc bine.

Varza calita cu orez

Etapa 3 de 6

Se adauga MAGGI Felul Doi Legume si se mai lasa 2 minute pe foc.

Varza calita cu orez

Etapa 4 de 6

Se transfera totul intr-o tava si se introduce in cuptorul preincalzit la 180C timp de 1h pana se reduce din lichid.

Varza calita cu orez

Etapa 5 de 6

Se adauga putina apa inainte de a introduce tava in cuptor, in cazul in care nu este lichid suficient.

Varza calita cu orez

Etapa 6 de 6

Se scoate tava din cuptor si se asezoneaza cu sare si piper. Se presara cimbru deasupra.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator