Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sufleu de paste cu branza si sunca

0
66 Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Paste
200 g
Branza
200 g
Bacon
1 
Ou
1 cana
Lapte
100 g
Cascaval

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
27.03 g
Proteină
46.86 g
Carbohidrați
97.93 g
Energie
795.67 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

66 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se pun la fiert pastele si se incinge cuptorul.
Etapa 2
10 Min
Intr-un castron se pregateste sosul din branza rasa amestecata cu jumatate din sunca/baconul taiat/a felii, oul, MAGGI Felul Doi Legume si laptele si se amesteca bine.
Etapa 3
5 Min
Dupa ce au fiert pastele, se scurg, iar jumatate din cantitate se toarna intr-o tava adanca unsa cu ulei.
Etapa 4
5 Min
Peste paste adaugam amestecul se branza, iar deasupra, al doilea rand de paste.
Etapa 5
5 Min
La final se acopera cu cascavalul ras si restul de sunca/bacon.
Etapa 6
30 Min
Se da la cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius.
Etapa 7
1 Min
Se serveste cald.
Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 1 de 7

Se pun la fiert pastele si se incinge cuptorul.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 2 de 7

Intr-un castron se pregateste sosul din branza rasa amestecata cu jumatate din sunca/baconul taiat/a felii, oul, MAGGI Felul Doi Legume si laptele si se amesteca bine.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 3 de 7

Dupa ce au fiert pastele, se scurg, iar jumatate din cantitate se toarna intr-o tava adanca unsa cu ulei.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 4 de 7

Peste paste adaugam amestecul se branza, iar deasupra, al doilea rand de paste.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 5 de 7

La final se acopera cu cascavalul ras si restul de sunca/bacon.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 6 de 7

Se da la cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 7 de 7

Se serveste cald.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator