Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Borș roșu din suc de sfeclă roșie
Shaorma la farfurie
44 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
48 14.5g / 48%
25 17.6g / 25%
27 19.2g / 27%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Shaorma la farfurie

(0)
44 Min
Uşor
The author of the recipe is : -

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Piept de pui
200  g
Castraveti murati
100  g
Maioneza
100  g
Ketchup
500  g
Cartofi
0.5  lingurita
Piper negru

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
17.62 g
Energie
283.04 kcal
grăsimi
14.6 g
Proteină
19.27 g
Informatie per portie

Instructiuni

44 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, apoi se condimenteaza dupa gust cu piper si MAGGI Secretul Gustului Legume, apoi se prajeste in tigaie in ulei incins.
  • Etapa 2

    5 Min
    Intre timp curatam 6 cartofi mari de coaja si ii taiem ca pentru cartofi prajiti.
  • Etapa 3

    15 Min
    Dupa ce am scos pieptul de pui, prajim in ulei si cartofii.
  • Etapa 4

    2 Min
    Castravetii murati ii taiem rondele subtiri.
  • Etapa 5

    5 Min
    Intr-o farfurie, asezam un strat de cartofi prajiti, unul de piept de pui, castraveti rondele, maioneza si kerchup. Repetam aranjamentul pentru restul farfuriilor.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se serveste calda.
Shaorma la farfurie

Etapa 1 de 6

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, apoi se condimenteaza dupa gust cu piper si MAGGI Secretul Gustului Legume, apoi se prajeste in tigaie in ulei incins.

Shaorma la farfurie

Etapa 2 de 6

Intre timp curatam 6 cartofi mari de coaja si ii taiem ca pentru cartofi prajiti.

Shaorma la farfurie

Etapa 3 de 6

Dupa ce am scos pieptul de pui, prajim in ulei si cartofii.

Shaorma la farfurie

Etapa 4 de 6

Castravetii murati ii taiem rondele subtiri.

Shaorma la farfurie

Etapa 5 de 6

Intr-o farfurie, asezam un strat de cartofi prajiti, unul de piept de pui, castraveti rondele, maioneza si kerchup. Repetam aranjamentul pentru restul farfuriilor.

Shaorma la farfurie

Etapa 6 de 6

Se serveste calda.

Reteta in format PDF