Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scarita de porc la gratar

0
285 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

600 ml
Bere
50 g
Mustar
50 g
Hrean
1 lingurita
Piper negru
30 g
Cimbru proaspat
80 g
Ceapa
2 linguri
Ulei de masline
10 g
MAGGI Felul Doi Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
165.67 kcal
Proteină
2.31 g
Carbohidrați
11.43 g
grăsimi
7.97 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

285 Minutes
Etapa 1
2 Min
Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.
Etapa 2
5 Min
Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.
Etapa 3
3 Min
Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.
Etapa 4
240 Min
Se pune la frigider pentru 4 ore.
Etapa 5
20 Min
Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.
Etapa 6
15 Min
Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.
Scarita de porc la gratar

Etapa 1 de 6

Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.

Scarita de porc la gratar

Etapa 2 de 6

Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.

Scarita de porc la gratar

Etapa 3 de 6

Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.

Scarita de porc la gratar

Etapa 4 de 6

Se pune la frigider pentru 4 ore.

Scarita de porc la gratar

Etapa 5 de 6

Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.

Scarita de porc la gratar

Etapa 6 de 6

Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator