Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salata cu ravioli, rosii si mozzarella

0
19 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

400 g
Ravioli, brânză cu sos de roșii, congelat, nepreparat, include plite obișnuite și ușoare
80 g
Rosii
10 frunze
Busuioc proaspat
2 lingurite
Otet balsamic
2 lingurite
Ulei de masline
30 g
Parmezan
2 catei
Usturoi
1 lingurita
Piper negru
1 lingurita
MAGGI Secretul Gustului Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
118.18 kcal
Carbohidrați
13.1 g
Proteină
5.28 g
grăsimi
4.86 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

19 Minutes
Etapa 1
4 Min
Se pun pastele impreuna cu o lingurita de Maggi Secretul Gustului Legume in 2 litri de apa care fierbe. Se lasa la fiert timp de 3-4 minute.
Etapa 2
10 Min
In acest timp, se umple un bol cu apa rece in care se adauga cuburi de gheata. Se muta pastele in acest bol si se lasa in apa cu gheata pentru aproximativ 5 minute, apoi se scurg de apa.
Etapa 3
5 Min
Se pun intr-un bol rosiile, frunzele de busuioc, parmezanul, uleiul de masline, usturoiul, otetul si piperul. Se adauga pastele si se amesteca usor.
Salata cu ravioli, rosii si mozzarella

Etapa 1 de 3

Se pun pastele impreuna cu o lingurita de Maggi Secretul Gustului Legume in 2 litri de apa care fierbe. Se lasa la fiert timp de 3-4 minute.

Salata cu ravioli, rosii si mozzarella

Etapa 2 de 3

In acest timp, se umple un bol cu apa rece in care se adauga cuburi de gheata. Se muta pastele in acest bol si se lasa in apa cu gheata pentru aproximativ 5 minute, apoi se scurg de apa.

Salata cu ravioli, rosii si mozzarella

Etapa 3 de 3

Se pun intr-un bol rosiile, frunzele de busuioc, parmezanul, uleiul de masline, usturoiul, otetul si piperul. Se adauga pastele si se amesteca usor.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator