Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Carnea se pune la fiert cu piperul si foaia de dafin.
Se lasa o ora si jumatate la foc mic apoi se scoate si se taie cubulete (mici).
Legumele se curata si se pun la fiert (cu exceptia castravetilor murati) impreuna cu MAGGI Secretul Gustului Legume.
Legumele fierte si castravetii murati se taie cubulete.
Din galbenusurile fierte si cel crud, se face o maioneza, amestecandu-le cu mustar si ulei.
Se amesteca toate ingredientele usor, cu doua treimi din maioneza.
Restul maionezei se intinde peste salata asezata intr-un platou.
Puteti decora salata cu albusul oualor fierte, cu felii de gogosar murat ori patrunjel verde.