Salata boeuf cu carne de pui

bookmark_borderSalata people4 access_time30 - 60 minute Mediu
Potrivita pentru sarbatori petrecute in familie, dar si atunci cand ti se mai face pofta, salata boeuf cu carne de pui e usor de facut si e super buna!

Ingrediente

  • 4 castraveti murati
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/4 telina
  • 2 piept de pui
  • ulei de floarea-soarelui
  • 10g de MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 1 lingura de mustar
  • 3 oua intregi fierte
  • 1 galbenus
  • 1 foaie dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

  1. Carnea se pune la fiert cu piperul si foaia de dafin.

  2. Se lasa o ora si jumatate la foc mic apoi se scoate si se taie cubulete (mici).

  3. Legumele se curata si se pun la fiert (cu exceptia castravetilor murati) impreuna cu MAGGI Secretul Gustului Legume.

  4. Legumele fierte si castravetii murati se taie cubulete.

  5. Din galbenusurile fierte si cel crud, se face o maioneza, amestecandu-le cu mustar si ulei.

  6. Se amesteca toate ingredientele usor, cu doua treimi din maioneza.

  7. Restul maionezei se intinde peste salata asezata intr-un platou.

  8. Puteti decora salata cu albusul oualor fierte, cu felii de gogosar murat ori patrunjel verde.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta