Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piure de mazare cu parmezan

0
32 Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

4 catei
Usturoi
500 g
Mazare boabe
1 legatura
Patrunjel verde
5 linguri
Smantana
20 g
Lapte
60 g
Parmezan
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
15 g
Sare
15 g
Piper negru
50 ml
Ulei de masline

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
325.98 kcal
Proteină
14.75 g
Carbohidrați
24.15 g
grăsimi
19.57 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

32 Minutes
Etapa 1
12 Min
Se pune o cratita cu putina apa la fiert iar deasupra se aseaza o sita si se gateste mazarea la aburi timp de 10 minute. Cratita trebuie sa fie acoperita.
Etapa 2
3 Min
Folosind un robot de bucatarie, se piseaza intai cateii de usturoi.
Etapa 3
3 Min
Se adauga in robot mazarea gatita la aburi, patrunjelul, smantana, parmezanul, MAGGI Secretul Gustului Legume si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare, la nevoie.
Etapa 4
8 Min
Se mixeaza bine, se adauga laptele si se mai amesteca pana la omogenizare.
Etapa 5
5 Min
Se adauga uleiul de masline in trei transe si se amesteca pana se formeaza un piure fin.
Etapa 6
1 Min
La nevoie, se ajusteaza gustul cu sare si piper.
Piure de mazare cu parmezan

Etapa 1 de 6

Se pune o cratita cu putina apa la fiert iar deasupra se aseaza o sita si se gateste mazarea la aburi timp de 10 minute. Cratita trebuie sa fie acoperita.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 2 de 6

Folosind un robot de bucatarie, se piseaza intai cateii de usturoi.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 3 de 6

Se adauga in robot mazarea gatita la aburi, patrunjelul, smantana, parmezanul, MAGGI Secretul Gustului Legume si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare, la nevoie.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 4 de 6

Se mixeaza bine, se adauga laptele si se mai amesteca pana la omogenizare.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 5 de 6

Se adauga uleiul de masline in trei transe si se amesteca pana se formeaza un piure fin.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 6 de 6

La nevoie, se ajusteaza gustul cu sare si piper.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator