Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piftie din carne de porc

0
4832 Min
Provocator

Ingrediente

-
20 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 20 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

2 kg
Carne de porc
1 bucata
Cap porc, cu urechi
200 g
Morcov
10 g
Piper negru
30 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
2 plicuri
Gelatina la plic
300 g
Ceapa
3 capatani
Usturoi
9 g
MAGGI Cub Legume
500 g
Picior de porc, cu copita

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
908.2 kcal
Carbohidrați
5.16 g
Proteină
12.02 g
grăsimi
92.86 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

4832 Minutes
Etapa 1
17 Min
Urechea si piciorusele se parlesc si se cresteaza din loc in loc. Se portioneaza capatana in bucati mai mici. Rasolul se feliaza ca sa fiarba bine si sa iasa gelatina din oase.
Etapa 2
2400 Min
Se pun toate (cu tot cu oase) la fiert intr-o oala de 10 litri si se umple cu apa. Apa se pune o singura data, la inceput, nu se mai completeaza dupa! Se adauga 1 MAGGI Cub de legume si 2-3 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume. Se pune la foc potrivit si se spumeaza, apoi se pun morcovii, piperul si sare, daca mai e nevoie (dupa gust). Dupa ce am luat spuma, adaugam 2-3 cepe, ca zeama sa iasa limpede. Se fierb cam 3-4 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. Apa trebuie sa scada mai mult de jumatate.
Etapa 3
5 Min
Intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara mujdeiul la care se adauga o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume. Cele 2 pliculete de gelatina se dizolva cu apa calduta intr-o cana.
Etapa 4
10 Min
Dupa ce a fiert carnea, se ia de pe foc si se scoate intr-un vas, se portioneaza cu grija, fiind fierbinte. Se aranjeaza in castroane. In zeama care a ramas se pun: gelatina si mujdeiul si se amesteca bine. Se vantura de 5-6 ori in alta oala.
Etapa 5
2400 Min
Abia acum se strecoara toata zeama, care se adauga in castroanele cu carne. Se lasa la rece pana se intareste.
Piftie din carne de porc

Etapa 1 de 5

Urechea si piciorusele se parlesc si se cresteaza din loc in loc. Se portioneaza capatana in bucati mai mici. Rasolul se feliaza ca sa fiarba bine si sa iasa gelatina din oase.

Piftie din carne de porc

Etapa 2 de 5

Se pun toate (cu tot cu oase) la fiert intr-o oala de 10 litri si se umple cu apa. Apa se pune o singura data, la inceput, nu se mai completeaza dupa! Se adauga 1 MAGGI Cub de legume si 2-3 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume. Se pune la foc potrivit si se spumeaza, apoi se pun morcovii, piperul si sare, daca mai e nevoie (dupa gust). Dupa ce am luat spuma, adaugam 2-3 cepe, ca zeama sa iasa limpede. Se fierb cam 3-4 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. Apa trebuie sa scada mai mult de jumatate.

Piftie din carne de porc

Etapa 3 de 5

Intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara mujdeiul la care se adauga o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume. Cele 2 pliculete de gelatina se dizolva cu apa calduta intr-o cana.

Piftie din carne de porc

Etapa 4 de 5

Dupa ce a fiert carnea, se ia de pe foc si se scoate intr-un vas, se portioneaza cu grija, fiind fierbinte. Se aranjeaza in castroane. In zeama care a ramas se pun: gelatina si mujdeiul si se amesteca bine. Se vantura de 5-6 ori in alta oala.

Piftie din carne de porc

Etapa 5 de 5

Abia acum se strecoara toata zeama, care se adauga in castroanele cu carne. Se lasa la rece pana se intareste.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator