Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Piftie din carne de porc

Piftie din carne de porc

(0)
4832 Min
Provocator
Iata o reteta traditionala de piftie cu carne de porc, potrivita pentru mese festive in familie!

Ingrediente

20 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 20 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
Carne de porc
1  bucata
Cap porc, cu urechi
200  g
Morcov
10  g
Piper negru
30  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
2  plicuri
Gelatina la plic
300  g
Ceapa
3  capatani
Usturoi
10  g
MAGGI Cub Legume
500  g
Picior de porc, cu copita
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
5.2 g
Energie
232.3 kcal
grăsimi
9.6 g
Proteină
29.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

4832 Minutes
  • Etapa 1

    17 Min
    Urechea si piciorusele se parlesc si se cresteaza din loc in loc. Se portioneaza capatana in bucati mai mici. Rasolul se feliaza ca sa fiarba bine si sa iasa gelatina din oase.
  • Etapa 2

    2400 Min
    Se pun toate (cu tot cu oase) la fiert intr-o oala de 10 litri si se umple cu apa. Apa se pune o singura data, la inceput, nu se mai completeaza dupa! Se adauga 1 MAGGI Cub de legume si 2-3 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume. Se pune la foc potrivit si se spumeaza, apoi se pun morcovii, piperul si sare, daca mai e nevoie (dupa gust). Dupa ce am luat spuma, adaugam 2-3 cepe, ca zeama sa iasa limpede. Se fierb cam 3-4 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. Apa trebuie sa scada mai mult de jumatate.
  • Etapa 3

    5 Min
    Intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara mujdeiul la care se adauga o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume. Cele 2 pliculete de gelatina se dizolva cu apa calduta intr-o cana.
  • Etapa 4

    10 Min
    Dupa ce a fiert carnea, se ia de pe foc si se scoate intr-un vas, se portioneaza cu grija, fiind fierbinte. Se aranjeaza in castroane. In zeama care a ramas se pun: gelatina si mujdeiul si se amesteca bine. Se vantura de 5-6 ori in alta oala.
  • Etapa 5

    2400 Min
    Abia acum se strecoara toata zeama, care se adauga in castroanele cu carne. Se lasa la rece pana se intareste.
Piftie din carne de porc

Etapa 1 de 5

Urechea si piciorusele se parlesc si se cresteaza din loc in loc. Se portioneaza capatana in bucati mai mici. Rasolul se feliaza ca sa fiarba bine si sa iasa gelatina din oase.

Piftie din carne de porc

Etapa 2 de 5

Se pun toate (cu tot cu oase) la fiert intr-o oala de 10 litri si se umple cu apa. Apa se pune o singura data, la inceput, nu se mai completeaza dupa! Se adauga 1 MAGGI Cub de legume si 2-3 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume. Se pune la foc potrivit si se spumeaza, apoi se pun morcovii, piperul si sare, daca mai e nevoie (dupa gust). Dupa ce am luat spuma, adaugam 2-3 cepe, ca zeama sa iasa limpede. Se fierb cam 3-4 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. Apa trebuie sa scada mai mult de jumatate.

Piftie din carne de porc

Etapa 3 de 5

Intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara mujdeiul la care se adauga o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume. Cele 2 pliculete de gelatina se dizolva cu apa calduta intr-o cana.

Piftie din carne de porc

Etapa 4 de 5

Dupa ce a fiert carnea, se ia de pe foc si se scoate intr-un vas, se portioneaza cu grija, fiind fierbinte. Se aranjeaza in castroane. In zeama care a ramas se pun: gelatina si mujdeiul si se amesteca bine. Se vantura de 5-6 ori in alta oala.

Piftie din carne de porc

Etapa 5 de 5

Abia acum se strecoara toata zeama, care se adauga in castroanele cu carne. Se lasa la rece pana se intareste.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
5 + 5 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Aniversare
  • Anul Nou
  • Aperitive
  • authencity
  • Balcanic
  • Bogat in proteine
  • Continut scazut de zahar
  • Craciun
  • Cu carne
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Fierbere
  • Garnitura
  • Gustare
  • Keto-Friendly
  • Local
  • Mesa in familie
  • Paste
  • Porc
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL