Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mancare de mazare

0
66 Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

400 g
Mazare boabe
60 g
Ceapa
60 g
Praz
500 g
Supa de legume
20 g
Zahar alb
20 g
Bulion
20 g
Piper negru
10 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
300 ml
Ulei de floarea soarelui
1 legatura
Marar
50 g
Morcov

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
879.03 kcal
Proteină
9.3 g
Carbohidrați
40.49 g
grăsimi
77.81 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

66 Minutes
Etapa 1
30 Min
Se calesc ceapa si prazul, se adauga morcovul, supa de legume sau apa, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 15-20min.
Etapa 2
3 Min
Se scurge mazarea de apa (daca este din conserva), sau se spala daca este congelata.
Etapa 3
3 Min
Se adauga si mazarea, zaharul (optional), bulionul dizolvat in putina apa si supa de legume, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper.
Etapa 4
20 Min
Se lasa sa fiarba la foc mic inca 20min fara a acoperi cratita. Mazarea se fierbe fara capac, la foc mic, pentru a-si pastra culoare verde.
Etapa 5
10 Min
La sfarsit se adauga mararul tocat, se acopera cratita si se lasa 5-10min, apoi se descopera.
Mancare de mazare

Etapa 1 de 5

Se calesc ceapa si prazul, se adauga morcovul, supa de legume sau apa, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 15-20min.

Mancare de mazare

Etapa 2 de 5

Se scurge mazarea de apa (daca este din conserva), sau se spala daca este congelata.

Mancare de mazare

Etapa 3 de 5

Se adauga si mazarea, zaharul (optional), bulionul dizolvat in putina apa si supa de legume, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper.

Mancare de mazare

Etapa 4 de 5

Se lasa sa fiarba la foc mic inca 20min fara a acoperi cratita. Mazarea se fierbe fara capac, la foc mic, pentru a-si pastra culoare verde.

Mancare de mazare

Etapa 5 de 5

La sfarsit se adauga mararul tocat, se acopera cratita si se lasa 5-10min, apoi se descopera.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator